mama kerstboom cadeau

Jingle bells: de leukste cadeau-ideeën uit onze webshop voor mama’s (mét korting!)

7/12/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

We mogen ons stilaan weer beginnen opmaken voor Kerstmis. Heerlijk: de kerstboom, de gezellige lichtjes, … En natuurlijk mogen ook de kerstcadeautjes onder die kerstboom daarbij niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar leuke cadeau-ideeën, voor jezelf, je mama, je (schoon)zus of je bestie? Wij hebben op onze webshop heel wat leuke producten in petto! We zetten wat ideeën op een rijtje. Enneh … we hebben ook een kortingscode! 

1. Sweater 

Heb je ons nieuwste sweaters al gezien? We hebben voor elk wat wils: Mom/Wow, #moedervanhetjaar (perfect om het nieuwe jaar al meteen geweldig in te zetten!), #zorgmama, Mooiste Moeder of Moeders Mooiste. Welke kies jij? 

Sweaters

2. Kaars

Een heerlijk rustgevende kaars die dan ook nog eens zalig ruikt: ideaal om tot rust te komen midden in de chaos van het moederschap! 

kaars home is where the chaos is

3. Familieplanner voor 2024

We hebben er allemaal weleens last van, van dat fameuze mom brain. Maar dankzij deze agenda kan je alles handig opschrijven, zodat je nooit meer iets vergeet. De tabs per maand zorgen ervoor dat je snel door het hele jaar kan bladeren. Je hebt een spread per week, en acht blokjes per dag. En binnenin vind je ook toffe stickers! Pluspunt: de agenda’s zijn niet alleen superhandig, ze zien er ook gewoon leuk uit!

familieplanner agenda

4. Make-uptasje

 Houd je ervan om jeop te tutten? Dan zijn deze make-uptasjes echt iets voor jou: handig om je make-up mee te nemen in je handtas of op vakantie. Kies je voor het tasje met hartje in teddy, of voor het zachtroze tasje? 

Make-up
Make-up

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Scheurkalender

Onze scheurkalenders zijn altijd een leuk idee: zo word je elke dag getrakteerd op een herkenbare, ontroerende of grappige quote over het moederschap. Voor mama's van tieners hebben we een speciale scheurkalender van Tieners in Huis.   

scheurkalender
scheurkalender

 

 

 

En pssssst, nog een kleine tip! Met de code KERST10 krijg je momenteel 10% korting op je aankoop op onze volledige webshop! De code is geldig tot 25 december. 

 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes