Kaley Cuoco

KIJK: actrice Kaley Cuoco over haar mom-shaming-moment op het vliegtuig

23/01/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Kaley Cuoco (bekend van de serie ‘The Big Bang Theory’) werd in 2023 voor het eerst mama. En ze houdt van het moederschap. Maar waar ze níet zo gek op is – en terecht – is het oordeel van andere ouders dat je te pas en te onpas over je heen krijgt.

Het ouderschap vindt Cuoco “ongelooflijk”, maar mom-shaming … neen, daar heeft ze het niet op begrepen. "Ik heb het gevoel dat iedereen oordeelt over wat je met je kind doet.”

Dat vertelde ze in de talkshow ‘Jimmy Kimmel Live!’. Ze praat er ook over een recente ervaring toen ze samen met haar partner Tom en babydochter Matilda op het vliegtuig zat.

Matilda weende en was onrustig en in een poging om haar rustig te krijgen, nam de actrice hun geluidsmachine erbij. Of wat zij noemt: "het enige dat haar in slaap krijgt". Wat ook werkte! Halleluja, opluchting. Tot een van de stewards langskwam met een boodschap …

Bekijk het fragment (vanaf 1'48"):

"Hij zei: 'Hé, een van onze passagiers zou het fijn vinden als je de geluidsmachine uit zou kunnen zetten'. En ik zit daar en denk 'Oh mijn God'", herinnert ze zich. "En ik voel Tom zeggen: 'Hé, vraag die passagier of ze ons schreeuwende kind wil vasthouden als we het uitzetten."

Kaley Cuoco

"Ik kon trouwens niet geloven dat ze ons vroeg om het uit te zetten!" voegde de actrice eraan toe. "We waren zo boos."

Nadat het vliegtuig geland was en Matilda gelukkig en uitgerust was, zei de vrouw voor hen er nog even bij: "Oh, dus je dochter kan wel lachen."

“Ik kon haar wel wurgen … Ik wilde die vrouw van het vliegtuig gooien”, weet Cuoco.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes