5908fi.jpg

Moederdag: 10 superleuke cadeau-ideeën

27/04/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Binnenkort is het weer zover: Moederdag. Hét moment om je mama in de bloemetjes te zetten en om zelf zalig in de watten te worden gelegd. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeautje? Wij zetten alvast 10 leuke ideetjes op een rijtje! Ideaal om 'subtiel' hints te geven ;-). 

Onze top 5 van ideetjes waarmee je altijd scoort

 1. Een bos bloemen
  Oké, echt origineel is het misschien niet, maar wie vindt het nu niet leuk om eens letterlijk in de bloemetjes te worden gezet? Een boeket dat speciaal voor jou werd uitgekozen door je kinderen (of je  wederhelft), dat doet altijd plezier, én het fleurt meteen je hele interieur op.
 2. Een ontbijt (op bed)
  Wat is er leuker dan een uitgebreid ontbijt met het hele gezin? Smullen van de lekkerste hapjes, tijd voor elkaar – en ondertussen kunnen de kinderen hun versjes opzeggen en hun knutselwerkjes bovenhalen. Puur genieten!
 3. Wellness
  Even helemaal tot rust komen en genieten van dé perfecte me-time? Met een (bon voor) wellness scoor je altijd. Het idee om helemaal te kunnen ontspannen in de sauna of met een massage, daar kikker je zelfs na een slapeloze nacht helemaal van op. En na die wellness zijn de batterijen weer helemaal opgeladen! 
 4. Een leuk uitstapje
  Tijd om te genieten van elkaar, daar draait het toch vooral rond om Moederdag. En dus is een uitstapje samen het geknipte geschenk. Investeren in herinneringen samen, weet je wel ;-).
 5. Een goed doel
  Waarom mama niet verrassen met een cadeautje en ondertussen een goed doel steunen? Bij Plan België kan je bijvoorbeeld bloemen, chocolade of parfum geven aan je mama, en ondertussen geef je een baby een betere start in het leven of schenk je een jaar lang een voedzaam ontbijt voor een kleuter. Win-win! Of koop één van de producten van Unicef en geef een gepersonaliseerd certificaat aan je mama. Zo worden mama’s én kinderen over de hele wereld geholpen.

Onze top 5 uit onze webshop

 1. Een leuke sweater
  Moedervanhetjaar
  We hebben supertoffe sweaters op onze webshop, zoals deze #moedervanhetjaar. Zelfs al loopt de ochtendshift eens fout of heb je je kwaad moeten maken, onthoud altijd: niemand is perfect en voor je kinderen blijf je onvoorwaardelijk Moeder van het jaar! Liever een imperfecte gelukkige mama, dan een perfecte ongelukkige mama.

Momenteel krijg je trouwens 10% korting op alle sweaters met de code MOEDERDAG23! 

 1. Prachtige koffiemok 
  mok meter
  Hoe kan je beter laten weten dat je je mama graag ziet dan met deze toffe koffiemok "P.S. I love you"? <3 

 
 1. Een giftset met notitieboekje en balkpen  
  Topwijf
  Laat je mama maar eens weten dat ze een echt topwijf is, met dit leuke pakketje. Dat bevat een notitieboekje om leuke ideetjes, een to-dolijstje of simpelweg de boodschappen in te noteren, en een mooie gouden balpen om in stijl te kunnen schrijven. 

 1. Een origineel wijnglas  
  glas
  Sommige dagen zijn al eens wat laster dan andere. En dus kan je op de ene dag net iets meer wijn gebruiken dan op de andere. En op sommige dagen ... is het gewoon zwijgen en inschenken! Daarvoor komt dit glas als geroepen ;-). 

 1. Een handige weekplanner 
  weekplanner
  Mama's hebben veel aan hun hoofd en moeten véél onthouden. Deze weekplanner helpt om een duidelijk overzicht te behouden van alle activiteiten van elk gezinslid. Je kunt 'm bovendien helemaal personaliseren met het vrolijke stickervel! 

Nog meer inspiratie nodig? We hebben nog veel meer leuks in petto: van armbandjes over thermossen tot boeken. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes