jongens op boot met duikbril

Terugblikken op een heerlijke zomer én vakantiebloopers + WIN €100 voor een zomerfotoboek

24/08/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Hij is bijna voorbij, die mooie én hete zomer van 2022. Waarschijnlijk kunnen we in september wel nog wat nagenieten. Maar wil je later op het jaar terugblikken op de leukste, meest hilarische, meest vertederende … zomer- en vakantiemomenten, dan is een fotoboek ideaal. En wie weet doe je dat met een cadeau van €100 of €50, want we hebben een fijne einde zomerwedstrijd lopen!

Wij zijn intussen al begonnen aan de selectie voor ons vakantiefotoboek. En euh … er zitten pareltjes tussen hoor. Aanschouw!

Onze leukste zomermomenten

jongen met bal
meisje aan tent
jongen met zomerhoedje
kleutermeisje met drinkbus
peuter met zonnebril op strand
Meisje huppelt op pad naast water
kinderen lachen op springkasteel
mama en dochter eten waterijsje
jongens op boot met duikbril

En de iets minder elegante foto's ... 

Soms waren de modellen niet helemaal in vorm ;-).

Kindje slaapt in de auto
Jongen schuift van springkasteel
Kindjes knuffelen
Kinderen springen op papa

Snel en slim

We zijn ook wel eerlijk: de zee van tijd is samen met de vakantie intussen verdwenen – ahum, zelfs toen. En die temperaturen van de voorbije weken hebben onze hersenen wat te hard gebakken. Dus niet altijd inspiratie voor een super origineel ontwerp.

En wij houden van snelheid. Jaja, in tegenstelling tot het bedtijdmoment, moet het hier vooruitgaan ;-). Neen, geduld is niet altijd een sterke kant, oeps :-). Wel, snel en eenvoudig zet je bij albelli je foto’s in een fotoboek. Volledig aan te passen aan je eigen smaak trouwens.

Heel handig is dan ook de albelli App. Daarin kan je direct vanop je gsm je foto’s opladen en een fotoboek maken. Je kan ofwel in de app zelf het boek ontwerpen ofwel de snel-vullen optie gebruiken die je foto’s automatisch in het boek zet. Als je die laatste optie kiest, kan je daarna ook nog aanpassingen doorvoeren.

Voor de supercreatievelingen: geen nood, je kan zelf volledig van scratch beginnen en je heel eigen ontwerp maken met de software die je kan downloaden voor je computer!

Deel en WIN €100 fotobudget van albelli

Liggen je zomerfoto’s klaar? Neem dan zeker deel aan onze wedstrijd!

Wij mogen 1 voucher van €100 en 9 vouchers van €50 van albelli weggeven voor je fotoboek. Daarvoor zeg je al eens ‘cheese’, niet?

Hoe deelnemen? Simpel: ga naar onze Facebookpagina en deel onder onze fotopost een foto van je grappigste vakantieblooper. Of die van je kroost ;-).

Niet gewonnen, niet getreurd: UNIEKE korting van 25% op je fotoboek

Goesting gekregen om je mooiste zomerherinneringen, grappigste beelden en zonnigste foto’s te verzamelen in een fotoboek? Bij albelli krijgen alle Mama Baasvolgers uitzonderlijk 25 % korting op alle formaat fotoboeken als welkomstgeschenk (geldig tot en met 3 oktober 2022 – niet geldig voor verzendkosten).

Ga aan de slag met de unieke code MAMABAASZOMER. Veel ‘fotoplakplezier’!

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner albelli. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes