6907fi.jpg

Verwentijd: originele cadeautjes voor meter of peter

18/08/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Heeft jouw kindje ook zo’n hippe meter die de leukste uitstapjes plant? En een supercoole peter waarmee hij of zij naar hartenlust kattenkwaad kan uithalen? Als je de metie en petie eens in de bloemetjes wil zetten, hebben we enkele leuke cadeau-ideetjes.

 

Koffiemok voor peter

Wakker worden!

De dag starten met mete- of petekind in gedachten. Kan het mooier? Ja, als er een flinke geut koffie bijkomt misschien. Wel, wat dacht je van 2 vliegen in 1 klap? Met een superleuke meter- en peterkoffiemok scoor je gegarandeerd. Eentje voor de trendy #metie of eentje voor de stoere peter (waarvan er ook een toffe metervariant bestaat)?

Goedgezind de dag starten: check. Met een paar dikke smakkerds van meters of peters hartedief. En voor de koffieaddicts is de keuze ook heel snel gemaakt.

 

Sweater metie

Dress for success

Een meter met een hoog stijl- en fashiongehalte? Die kan je trots laten stralen in een leuke sweater. In vrolijk rood of zacht groen. Ook een leuk cadeautje trouwens voor een toekomstige meter.

 

Armbandje meter in morse

Nooit genoeg accessoires

“Ik heb wel genoeg armbandjes, ringen, oorbellen … kortom accessoires” … said no woman ever, toch? Subtiel en stijlvol is (de liefde van) je metekindje altijd dichtbij met een fijn armbandje. Meer nog, het is gewoon cool om ‘Jij bent mijn liefste meter’ in geheime taal – morse – rond je arm te dragen.

 

Invulboekje voor mijn liefste peter

Fijne herinneringen

Omdat meter en peter gewoon de allerbeste zijn. Een uniek cadeauboekje (‘Voor mijn liefste meter’ / ‘Voor mijn liefste peter’) dat je bengel kan invullen of -kleuren en dan cadeau kan doen.

De boekjes bevatten originele vragen en grappige opdrachten. Van ‘deze tattoos heb ik voor jou ontworpen’ tot het bedenken van een speciale dans: dat kan niet anders dan pret opleveren! Nu én over enkele jaren als meter of peter er nog eens in terugbladeren.

 

Wijnglas gegraveerd

Schol!

Een toast op de beste meter of peter! Of omdat zij ook wel eens een mindere dag kunnen hebben en een glaasje wijn dan wel op zijn plaats is. In een superleuk gegraveerd wijnglas smaakt dat ongetwijfeld dubbel zo goed.