7436fi.jpg

Webinar ‘Mama Baas Talks’: Dragen van je baby

6/05/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Vorig jaar waren jullie massaal present op onze webinars, dus we zijn heel blij om jullie een nieuwe reeks Mama Baas Talks te kunnen aanbieden. We selecteerden vijf interessante thema’s, en vijf sprekers zullen hun expertise op een toegankelijke manier proberen over te brengen. Het thema van de tweede webinar op de planning: het dragen van je baby.

Dankzij onze partner Parentia kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden.

Parentia, uitbetaler van je Groeipakket, zorgt niet alleen voor de stipte uitbetaling van je Groeipakket, maar ondersteunt elke ouder ook bij de gezinsadministratie, zodat jij als moeder of vader je kan focussen op wat echt telt. Ook tijdens de zwangerschap kan  je al rekenen op Parentia: vraag snel je startbedrag aan t.w.v. €1.214,49!

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link. Snel zijn is de boodschap!

Je kan het webinar ook op een later tijdstip herbekijken: na inschrijving krijg je daarvoor een link.

Webinar: Dragen van je baby

Wist je dat je kan dragen vanaf de geboorte tot in de kleutertijd? Het is allemaal mogelijk! Een juist draagdoek of draagzak kan ervoor zorgen dat je kleintje heerlijk kan snoezen dicht bij jou, zonder dat jij daar veel last van hebt. Hoe klein of groot ze ook zijn.

Draagconsulente Sien begeleidt je in dit webinar doorheen de diverse mogelijkheden.  Je komt ook te weten welke effecten en voordelen het dragen van je baby, peuter en kleuter met zich meebrengt. 

Dit webinar gaat door op woensdag 19 mei om 20u. Inschrijven is gratis, maar verplicht en kan via deze link.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes