7814fi.jpg

WIN! Een orgineel cadeau: 6 maanden jullie eigen familiekrant t.w.v. €60

9/12/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Heb je nog wat fotootjes van de kindjes voor me? Bezorg je me de beelden van ons weekendje weg? Je kent het wel, de fotovragen van grootouders of vrienden. En … je vergeet dat al snel, want druk druk druk. Maar wat als je die foto’s 1 keer per maand in 1 keer kan bundelen in een krantje? Goed nieuws: wij schenken 5x een 6 maanden-abonnement op je eigen familiekrantje weg!

Familiekrantje

Cadeautje voor al die liefde!

Oma is dol op haar kleinkinderen. Opa doet niets liever dan met die kleine rakkers dollen. Lieve meter plant alweer het volgende uitstapje met haar hartendief en held, vriend peter haalt maar al te graag zijn origineelste verrassingen boven.

Dat verdient – zeker met kerst en nieuw – een welgemeende merci. Start operatie ‘vind een nog niet gegeven cadeau’. Inspiratie nodig? Het is maar een woord. Wat dacht je van een verzameling van de leukste momenten samen, in een gepersonaliseerd fotokrantje? Wij stelden alvast een supertof krantje van My Tribu News samen voor omi én de juf, die allebei liggen te blinken onder de kerstboom.

Familiekrantje

280 fratsen, koestermomenten en herinneringen

Een fotojaarboek of een familiekrantje is echt een tof én persoonlijk cadeau voor (over)grootouders, meter of peter, je f(r)amily die wat veraf woont … Wat kan erin? Alles wat je wil delen? De grappige fratsen, fijne anekdotes en liefdevolle beelden. Je schrijft er een kort tekstje bij waar je ook iets leuks van kan maken! Kortom: je eigen selectie met de mooiste herinneringen, zodat iedereen altijd dichtbij is. Op het einde van de maand wordt het krantje verstuurd naar de persoon die jij hebt gekozen.

Je krantje samenstellen is erg simpel – yes, we deden de test. Zo gepiept. Je maakt een account aan en je kan beginnen met het opladen van foto’s. Je kan andere familieleden toevoegen als co-redacteurs, zodat zij er ook beelden kunnen instoppen. De foto’s laad je op vanop je computer of smartphone. En je kan je uitleven hoor: er kunnen tot 280 foto’s in een krantje. Handig voor de moeilijke beslissers ;-). En dat alles in een voorafgemaakte lay-out, dus over de vormgeving hoef je je geen zorgen te maken.

WIN: een abonnement van 6 maanden op My Tribu News

Zin om iemand te verrassen met een fotokrantje? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen 5 abonnementen op een standaard familiekrant ter waarde van elk 60 euro weggeven.

Wat je moet doen? Simpelweg even klikken op onze wedstrijd en invullen.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner TribuNews. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes