5958fi.jpg

WIN: We geven 3 exemplaren van ‘Het opruimboek voor mijn gezin’ weg

28/05/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Een opgeruimd huis en kinderen, da's geen evidentie combinatie. In ‘het opruimboek voor mijn gezin’ geeft opruim- en routinecoach Tina Favache tips waar je meteen mee aan de slag kan. Bedoeling is om sámen met je kinderen aan de slag te gaan en verschillende ‘opruimuitdagingen’ aan te gaan. In elk hoofdstuk wordt een andere woonruimte aangepakt.

Het opruimboek voor mijn gezin

Hoe schep je orde in je handtas? Hoe zorg je voor een opgeruimde kast met hobby- en knutselmateriaal? En hoe behoud je het overzicht over al die potjes, doosjes en dekseltjes? Het zijn maar enkele van de opruimfrustraties waar zowat elk gezin tegenaan loopt.

Tina Favache vertelt je hoe je stap voor stap samen met je partner en kinderen elke ruimte onder handen kunt nemen. Want een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest, toch?

Meer info over het boek vind je hier.

Wedstrijd

Ben je ook klaar om de opruimuitdagingen aan te gaan? Dan hebben wij goed nieuws: we mogen 3 exemplaren van het boek weggeven!  

Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet ligt het boek binnenkort bij jou in de brievenbus!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Opruimen met kids doe je zo!

Op zaterdag 8 juni kan je trouwens terecht op het event Opruimen met kids doe je zo! Opruimcoach Tina Favache geeft er tips & tricks om snel en efficiënt op te ruimen. Voor de kleintjes is er de hele namiddag kinderanimatie voorzien, en je kan baby- of kinderspulletjes laten verkopen door NewStory.

Het event begint om 13u en duurt tot 17u. Deelnemen is gratis, inschrijven kan via deze link.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes