maman et sa fille dans fauteuil

NEEM DEEL: de Grote Mama Welzijnsenquête

14/09/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Het dagelijkse leven raast aan 100 km/u voorbij. Weinig tijd soms om even stil te staan bij hoe je je voelt. Maar we zijn benieuwd naar het welzijn van de mama's in ons land. Dus: hoe voel jij je, mama? Neem deel aan onze nationale enquête!

 

Elke dag ben je in de weer, om ervoor te zorgen dat je gezin alles krijgt wat het nodig heeft en zich goed voelt. Maar hoe voel jij je intussen?

Mama zijn. Je beleeft momenten van puur geluk met je kind(eren). Maar je neemt tegelijkertijd een erg intensieve en veeleisende rol op. Eentje die je soms weinig tijd geef of laat voor jezelf. Het is een full time job die je zo goed en kwaad mogelijk probeert te verenigen met je relatie, je werk en je sociale leven.

Doe mee aan de Grote Welzijnsenquête

Wij zijn benieuwd naar jouw welzijn. Voel je je goed, ben je moe, krijg je steun ... ? Daarom lanceren Mama Baas en haar Franstalige zus Voix de Mama een grootschalige enquête die polst naar het welzijn van de mama's in ons land

De resultaten worden geanalyseerd door experten in het veld, Isabelle Roskam en Moïra Mikolajczak. Allebei zijn ze dokter in de psychologie en internationale experten op het vlak van parentale burn-out. 

De enquête invullen duurt heus niet lang, beloofd :-). Een kleine 5 minuutjes. En er hangt ook een extraatje aan vast, want je kan een Mama Baas verrassingspakket winnen.