7822fi.jpg

Jingle bells: de leukste cadeau-ideeën uit onze webshop voor papa’s (mét korting)

7/12/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

We mogen ons stilaan weer beginnen opmaken voor Kerstmis. Heerlijk: de kerstboom, de gezellige lichtjes, … En natuurlijk mogen ook de kerstcadeautjes onder die kerstboom daarbij niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je vriend of man? Wij hebben op onze webshop heel wat leuke producten in petto! We zetten een paar ideeën op een rijtje. Enneh ... We hebben ook een kortingscode! 

1. Sweater of hoodie 

We hebben verschillende leuke sweaters om uit te kiezen, voor elk wat wils dus! Legendaddy, Mighty Dad, Papa Cool of Rots / Held / Papa … en dat in verschillende kleuren. Welke vind jij de leukste?

mighty dad

Of wat dacht je van onze geweldige "Fatherhoodie"?  

Fatherhoodie

 

2. Koffiemok

Koffie hoort er gewoon bij als papa, en dan smaakt die nog een tikkeltje meer in een toffe koffiemok. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze superleuke Legendaddy mok?  

koffiemok

3. Pet Mighty Dad 

Met deze pet ziet iedereen in één oogopslag dat ze met een 'Mighty Dad' te maken hebben. Stijlvol én zalig om te dragen. 

Mighty Dad

4. Sleutelhanger

Deze sleutelhanger is niet alleen handig, hij ziet er ook nog eens stijlvol uit. De sleutelhanger is gemaakt van leer, en perfect voor elke ‘mighty dad’!

sleutelhanger

5. Boek

Een boek is altijd een leuk idee, zoals De Papa Handleiding van Arno Van de Velde, aka Arnoleon. Hij wil hij zijn kennis, ervaring en inzichten over het ouderschap op een grappige manier delen.  Daarbij schuwt hij geen enkel thema en bezorgt hij, naast een grote dosis humor, ook echte tips.

De papa handleiding

 

En pssssst, nog een kleine tip! Met de code KERST10 krijg je momenteel 10% korting op je aankoop op onze volledige webshop! De code is geldig tot 25 december.