cortina

WIN een E-Common Family elektrische fiets van Cortina mét mand t.w.v. €2.999!

8/05/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Hopelijk werd je als mama al fijn in de watten gelegd voor Moederdag. Wij zorgen in elk geval graag nog voor de kers op de taart met een leuke give-away. En die is niet van de minste: we mogen een Cortina E-Common Family elektrische fiets weggeven, t.w.v. maar liefst €2.999! Laat die zomerse fietsritjes met het hele gezin maar komen ;-).

Bij Cortina ontwerpen ze fietsen voor iedereen die met kinderen op pad gaat: de family bikes. Het maakt niet uit of het nu mama of papa is die een kindje meeneemt op de fiets, de Cortina family bikes zijn de perfecte mama- én papafiets. 

Zo’n family bike biedt een aantal voordelen ten opzichte van een “gewone” fiets:

  • Een lage instap, zodat je makkelijker kan op- en afstappen.
  • Een verlengd frame met extra ruimte tussen het zadel en het stuur waardoor je comfortabeler fietst.  
  • Een breder stuur, waardoor je meer ruimte hebt voor een voorzitje voor je kind én je meer controle over je stuur hebt.
  • Een dubbele standaard zodat je je fiets stabiel kan parkeren, ook als je een kind en boodschappen meehebt op je fiets. 
  • Een stuurslot om te voorkomen dat je stuur draait bij het parkeren.
  • Een achterdrager, wat handig is als je kindje in een achterzitje zit. 
  • Een voordrager om bagage mee te nemen.
Cortina

Je sjouwt nu eenmaal wat met je kinderen, en dus verdien je een mooie én comfortabele fiets. De E-Common Family fiets is bovendien uitgerust met een supersterke Bosch Active Line Plus middenmotor van 400Wh waardoor je nóg comfortabeler fietst. 

De fiets heeft een draagkracht tot 170 kg. Je kan dus zonder zorgen je kindje(s) én boodschappen meenemen. Extra handig: door de snelspanner kan je het zadel in geen tijd verstellen zodat ook je partner op de juiste hoogte comfortabel kan fietsen. 

Cortina

Je kan de fiets winnen in de Nutmeg Matt kleur, inclusief Sevilla family mand. Deze mand is geschikt voor op de voordrager en kan gecombineerd worden met een voorzitje: dankzij de ronde hoeken van de mand is er genoeg ruimte over voor de voetensteuntjes van het voorzitje. Bovendien kan die gemakkelijk op en af de fiets worden geklikt dankzij het AtranVeloSystem (AVS). 

WIN!

Wil je graag je kans wagen om deze comfortabele en mooie fiets in de wacht te slepen?

Vul dan vóór 28 mei 2023 onderstaand wedstrijdformulier in! 

Disclaimer: Voor de veiligheid wordt het dragen van een fietshelm aangeraden. 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Cortina Bikes. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.