Crisp Sofie Dumont

Zo is je koelkast makkelijk en goed gevuld + WIN een smakelijk Crisp-pakket t.w.v. €70!

8/09/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Wij houden van eten. Veel en goed. Waar we minder goed in zijn: de koelkast en voorraadkasten gestructureerd vullen. Oeps, mom brain en chaos soms. Maar sinds kort ziet de voorraad er ongelooflijk goed georganiseerd uit. Mét verse en lekkere producten. En je kan een pakket winnen om je koelkast even smakelijk te vullen!

En dit is waarom

Omdat we sinds kort Crisp ontdekt hebben. Een van onze ietwat chaotische mama’s testte uit.

Crisp is ... 

Crisp Sofie Dumont

... een online versmarkt met een prima aanbod aan lokale en verse producten. Een makkelijk te gebruiken boodschappenservice die werkt via een handige app.

Chef Sofie Dumont is gewonnen voor het idee. Meer nog, voor de drukke septembermaand ontwikkelde ze twee productpakketten en drie snelle gerechten, waarmee je zorgeloos heerlijk eten op tafel tovert. Haar signatuurgerechten vind je sinds 6 september in de Crisp-app.

Pérfect voor drukke weekdagen, met smaken die ouders én kinderen vrolijk maken. En met ingrediënten die volop in het seizoen en voedzaam zijn. 3x check! Je zet zo een topontbijt op tafel met Kempisch spek, scharreleieren, Antwerpse koffie. Of je kiest voor de beste basics voor een goede pasta.

En het kan nog handiger, met recepten van Sofie voor doradefilet met kokosroom, gevulde paprika’s of spaghettata met spinazie pesto.

Daarom ben ik er zo enthousiast over

Ik ben een online shopper. Ik kijk echt uit naar pakjes krijgen. En dit is eigenlijk echt bijna even leuk als kledij of andere dingen online shoppen :-).

  • Je boodschappen worden geleverd aan de deur. Plus: geen tijdverlies overdag.
  • Je kan tot 22 uur doorgeven wat je nodig hebt en je bestelling wordt de dag erna al geleverd. Ideaal dat ik dit ’s avonds kan doen, want dan ben ik al thuis met kinderen.
  • Fruit en groenten zijn ecologisch verantwoord verpakt, in papieren zakjes. Heel mooi ook. Echt bijna ‘unboxing’.
  • Misschien nog het belangrijkste: het zijn echt heerlijke producten. Fruit en groenten zijn superlekker en vers.

 

Crisp, serieus goed eten

Crisp is een online versmarkt voor elke dag. De service, die werkt via een app, werd opgericht in Nederland in 2018. Maar sinds juni 2022 deed Crisp ook in Vlaanderen zijn intrede.

Bestel je voor 22 uur, dan krijg je alles de volgende dag aan huis geleverd. Je kan kiezen uit een assortiment van producten, seizoensgebonden en afkomstig van meer dan 700 vooral lokale en kleinschalige boeren, kwekers en producenten. Het doel? Serieus goed eten bereikbaar maken voor meer mensen.

WIN een pakket van Crisp t.w.v €70

Crisp pakket

Staat het water je intussen in de mond? Het ideale moment om je kans te wagen in onze wedstrijd. Want wij mogen 3 smakelijk gevulde pakketten van Crisp weggeven.

Daarin zit:

  • een ontbijtpakket (t.w.v. €20,33) of pastapakket (t.w.v. €12,45) samengesteld door chef Sofie Dumont (een van beide te kiezen)
  • een shopkrediet van €50.

De moeite, niet?

Vul vóór 23 september 2022 – 23u59 het wedstrijdformulier in. Wie weet sleep je een pakket geïnspireerd door Sofie Dumont én een budget van Crisp in de wacht!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Crisp. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.