7724fi.jpg

Hiphoera Gepakt & Gezakt

HipHoera gepakt & gezakt? Wie zijn ze? Zussen met wanderlust, die een inspiratieplatform voor leuke, originele uitstapjes met kinderen delen.

Femke, mama van Miel en Nell

Het is een uitdaging, uitstapjes vinden die zowel voor Miel (°2014) als Nell (°2016) passen. Je kent het wel: in eerste instantie lijkt alles saai en stom, maar eenmaal we vertrokken zijn, groeit hun enthousiasme. We zoeken steeds naar actieve uitjes. Dat kan een fietsparcours zijn, een stadswandeltocht of speurneuzentocht ... als ze maar bezig zijn.

Nu Miel en Nell wat groter zijn, wordt het reizen naar het buitenland steeds gemakkelijker. We deden al actieve vakanties in Frankrijk, Egypte, Slovenië, Kroatië en Tsjechië. Laat de rest van de wereld maar volgen!

Sjouke, mama van Bas en Mees

Als een echte boys mom, ben ik steeds op zoek naar avontuurlijke uitjes met de jongens. Bas (°2019) en Mees (°2017) zijn echte dierenvrienden. Op de vraag ‘wat wil je later worden’, wordt er in koor geantwoord: dierentuinverzorger. Uitstappen met dieren staan dan ook hoog op hun verlanglijstje.

De afgelopen jaren hebben we ons vooral gefocust op uitstappen in België en Nederland. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en dus begint het stilletjes aan te kriebelen om de wijdere wereld te verkennen. Voordat deze twee schatten van jongens ons gezin compleet maakten, trokken we al naar Thailand, Brazilië en Costa Rica.

We kunnen niet wachten om hen de wereld te laten zien!

Je kan Femke en Sjouke ook volgen op Instagram.