8228fi.jpg

WIN: we mogen een draagzak uit de linnencollectie van Tula weggeven!

31/05/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Je kindje dragen biedt alleen maar voordelen, zowel voor jezelf als voor je kleintje. De draagzakken van Tula zijn daarbij de perfecte keuze: comfortabel, ademend, mooi … En wij mogen zo’n draagzak weggeven!

De draagzakken uit de Tula linnencollectie zijn echte toppertjes. De draagzakken zijn volledig natuurlijk en worden gemaakt van een mix van linnen en katoen. Dat zorgt ervoor dat ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook de perfecte mix hebben tussen sterkte en zachtheid. Bovendien is linnen een ademende stof die het lichaam koel houdt, waardoor het in elk seizoen aangenaam is om je kleintje te dragen. En last but not least: de draagzakken zien er ook mooi uit. Ze hebben een verfijnde en moderne esthetiek die helemaal past bij het natuurlijke karakter van het linnen.

De draagzakken uit de linnencollectie bestaat in twee populaire draagstijlen: de Explore en de Free-To-Grow. Die zijn veelzijdig, eenvoudig te verstellen en hebben een gestroomlijnde vulling, waardoor ze heel comfortabel zijn. Ze zijn geschikt voor kleintjes vanaf 3,2kg tot kleuters van 20,4kg.

WIN

Wij mogen een draagzak van Tula weggeven. Je hebt de keuze uit de Explore of de Free-To-Grow, allebei uit de linnencollectie. Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet kan jij je kleintje binnenkort comfortabel dragen in je eigen Tula draagzak!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Tula. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes