Meisje drinkt flesje met groeimelk

Waarom Mama Baas samenwerkt met Bambix

28/04/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama Baas wil het leven van de jonge ouder op allerlei manieren gemakkelijker maken en dat willen we onder meer doen door logische partnerships aan te gaan met partners die onze ouders een dienst kunnen verlenen. En Bambix past wat ons betreft perfect in dat plaatje. 

Logo

Over Bambix: het beertje dat doet groeien

Het Bambix-beertje is zoals een grote broer. Zorgzaam en een tikkeltje avontuurlijk. Bambix geeft de allerkleinsten een extra duwtje in de rug, om vol energie de wereld stapje per stapje te verkennen.

Groeien is leuk! Het is op avontuur gaan, de wereld ontdekken en mooie herinneringen creëren. Bambix biedt een gamma heerlijke en 100% Belgische groeimelken op maat van de voedingsnoden van je kleintje vanaf 1 jaar, ter ondersteuning van hun dagelijkse ontdekkingsreis. Bambix groeimelk bevat minder eiwit en is verrijkt met alle nodige vitaminen en mineralen én dit zonder toegevoegde suikers!

En ken je de legendarische Bambix berenkoekjes nog? Je hebt er tijdens je kindertijd ongetwijfeld van gesmuld, en nu kan je er samen met jouw peuter van genieten.

Daarnaast heeft Bambix ook gezonde melkdrankjes met choco- of aardbeismaak voor thuis of onderweg in het gamma. En die bevatten geen toegevoegde suikers en geen kunstmatige zoet- of kleurstoffen. 

Terwijl jij met volle teugen van de groei van je kindje geniet, kan je met een gerust hart vertrouwen op Bambix voor wat de voeding aangaat.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes