mama op TikTok over reizen met kleine kinderen

Eerlijk ouderschap: reizen met kleine kinderen … is verschrikkelijk

7/07/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Heb je een of meerdere peuter in huis? En vertrek je binnenkort op vakantie? Dan bekijk je misschien beter eerst deze video. Of misschien net niet …

Mama Kelsey is voor eerlijkheid. En dus deelt ze hoe zij reizen met kleine kinderen ervaart. Het is “verschrikkelijk”, aldus de Amerikaanse.

"Die TikToks en Instagram reels van ouders met hun kleine baby die zeggen: 'Laat ze je niet tegenhouden om de wereld te zien! Neem ze mee! Reis!’", zegt ze, voordat ze in lachen uitbarst.

"F*ck dat," vervolgt ze. "Ik ben hier alleen om jullie eraan te herinneren dat reizen met kleine kinderen inderdaad verschrikkelijk is. Dat is het ook! Er is geen enkel deel dat ik leuk vind, behalve aankomen op mijn bestemming. Maar alles daartussenin is verschrikkelijk.”

Ze gaat verder met te verduidelijken dat dit alleen echt geldt voor kinderen onder de 3 jaar. Zodra je een kind een iPad in de handen kan stoppen, is het draaglijk.

En voor de ouders die haar zouden beschuldigen van "angstzaaierij", heeft ze het volgende te zeggen: "Kijk naar je kleine, kronkelende baby van 12-18 maanden oud. Stel je dat eens voor in een vliegtuig, vele uren lang, waar je probeert om ze stil te krijgen. Ze doen geen dutje. Ze proppen urenlang kleffe crackers in je mond. Ze willen niet stilzitten. Ik zeg niet dat je het niet moet doen. Weet alleen dat het verschrikkelijk is. Dat is alles."

@kelsey_p90 Signed a mom going on a 7 hr long travel day with two seperate flights tomorrow with her small kids 🙃🙂 #fyp#foryoupage#mom#moms#momsoftiktok#momtok#momstyle#momlife#momsbelike#travelingwithkids#familyvacation#toddler#toddlers#toddlermom♬ original sound - Kelsey P

 

En, wat gaan jullie nu doen nu jullie die reisplannen met je peuter intussen hebben geannuleerd ;-)?

 

Bron: Mother.ly

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes