8213fi.jpg

WIN: De iconische Tripp Trapp eetstoel wordt 50 jaar – en wij mogen er eentje weggeven!

24/05/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Wie kent ‘m niet, de populaire Tripp Trapp® eetstoel van Stokke? De stoel viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag en sierde al de eetkamers van heel wat generaties. Het design van de stoel is dan ook tijdloos en past in elk interieur, en kinderen van alle leeftijden kunnen zo comfortabel en ergonomisch mee aan tafel zitten.

De Tripp Trapp® werd ontworpen in 1972 door Peter Opsvik. Hij zag dat zijn zoontje Tor, die toen twee jaar oud was, niet lekker zat en niet goed bij de tafel kon. Daarom bedacht hij een oplossing, zodat kinderen op elk moment op een comfortabele en ergonomische manier kunnen zitten.

De Tripp Trapp® gaat een leven lang mee, want de stoel groeit mee in elke fase van de kindertijd (en daarna). Al vanaf de eerste dag kan de stoel gebruikt worden, zodat kinderen in elke fase écht mee aan tafel kunnen zitten en kunnen deelnemen aan het gezinsleven. Dat is net zo cruciaal voor hun ontwikkeling als voor hun creativiteit, taalontwikkeling en motorische vaardigheden.

Omdat de zit- en voetenplank in hoogte en diepte verstelbaar zijn, kan je kleintje zich vrij bewegen. Als de stoel goed is ingesteld, biedt die de juiste ergonomie voor je kindje – op elke leeftijd. Bovendien wordt de stoel vaak van generatie op generatie doorgegeven. Als dat niet duurzaam is!

WIN

Fijn nieuws: wij mogen zo’n legendarische Tripp Trapp® van Stokke weggeven in een kleur naar keuze*!

Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet staat de eetstoel binnenkort in jullie interieur te blinken!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

(*) Uitgezonderd Limited Edition