3863fi.jpg

Ik kan maar niet geloven dat je al 1 jaar bent

1/06/2016

4 juni. De dag dat je geboren bent. De dag dat wij jouw eerste verjaardag gaan vieren. Ongelooflijk hoe rap dit jaar is voorbij gevlogen!

Als de dag van gisteren

Ik herinner me de dag van jouw geboorte alsof het gisteren was! Maanden naar jou uitgekeken en verlangd. Ik was zo nieuwsgierig naar hoe je er ging uit zien, hoe je ging ruiken, hoe je ging aanvoelen...

Aangezien het een keizersnede was kon ik jou niet direct in mijn armen nemen, jij ging naar boven met papa terwijl ik nog moest toegenaaid worden en op de recovery moest blijven... Die tijd leek (net zoals de zwangerschap zelf) eeuwig te duren! Och wat was ik gelukkig als ik eindelijk bij jullie kon komen, papa was jou net een flesje aan het geven als ik op de kamer kwam.

En dan was het eindelijk zo ver :-) Tranen rolden over mijn wangen, mijn lieve Guillaume, ik mocht je eindelijk vastnemen. Dit is zonder twijfel het meest mooie en gelukkigste moment van mijn leven!

Je was zo mooi, zo teer, zo kwetsbaar en ik kon geen woord meer uitbrengen, enkel glimlachen. Hier had ik zo hard naar verlangd, dit was altijd mijn droom geweest, en nu was deze eindelijk werkelijkheid geworden. Het is een jaar geleden en nog steeds kan ik niet omschrijven of beschrijven hoe ik mij die moment voelde! Het valt volgens mij ook niet met woorden uit te leggen hoe je je op die moment voelt...

Een jaar vol verbazing

Als ik eventjes terug blik op het voorbije jaar dan valt mijn mond open van verbazing. Vorig jaar was je zo'n lief klein teer ventje, je kon nog niets...

Op 4 maand gestart met vaste voeding, dit ging perfect sinds dag 1, alsof je nooit iets anders had gedaan.

Op 6 maand kon je zelfstandig zitten, er ging weer een hele nieuwe wereld open voor jou, je kon veel meer zien en ontdekken.

Op 8 maand begon je te kruipen, weer een grote stap vooruit. Overal naar toe crossen, alles aanraken, alles voelen.

Op 9 maand kon je recht staan, goh wat kon jij je boos maken als het niet direct lukte!

Wat gaat het snel

Nu ben je 1 jaar en zet je alsmaar meer en meer stapjes alleen... Ik kan vol verbazing en met een big smile kijken hoe ongelooflijk goed jij het doet! Wat ben ik toch zo ongelooflijk trots op jou mijn lieve kleine schat! Altijd heb ik er van gedroomd om mama te worden, maar de realiteit is nog zoveel mooier dan ik ooit had durven dromen.

Jij bent zo'n sociale en lieve en altijd goedlachse baby. Wij hebben het zo getroffen met jou en zijn zo dankbaar dat jij in ons leven gekomen bent.

Jij, mijn lieve Guillaume, jij bent de bekroning op onze liefde!

Wij zien jou graag!

 

Gastmama Kimberly V.K.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes