tienermeisje

10 dingen die ongetwijfeld herkenbaar zijn voor ouders met tienerdochters

15/03/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Ook tienermeiden in huis? Dan herken je deze situaties vast en zeker! 

  1. Het vuilbakje naast het toilet is te klein, sowieso, altijd. Je hebt het nog maar net geleegd en hop, het puilt weeral uit van de lege potjes, tubes en maandverband. 
  2. BH’s slingeren rond op de meest onverwachte plaatsen en momenten. Bijvoorbeeld op een stoel in de living als je baas op bezoek komt en je hem een stoel aanbiedt om te zitten. 
  3. Nagellak gaat niet gemakkelijk af van de badrand. 
  4. Aperitieven doe je met sushi of warme hapjes. Chips, dat eten ze wel als ze van school naar huis wandelen. 
  5. Er is altijd een accuut tekort aan zakgeld. Kan je niet even een bericht naar al je vrienden en kennissen sturen om te vragen of er niemand een babysit nodig heeft dit weekend?
  6. Als je plots complimentjes krijgt over een broek of trui die je al 10 jaar hebt, dan weet je dat ze iets nodig hebben. Of er is een buis binnengekomen op Smartschool. 
  7. Je weet dat kloppen op de deur van de gesloten badkamer geen enkele zin heeft, want door de muziek die boven de doucheregen moet uitkomen, horen ze toch niet dat je staat te bonken.
  8. Je bent blij dat de keukendeur nog in zijn hengsels zit als ze vinden dat het uur dat je hen komt halen van een fuif véél te vroeg is en ze kwaad de kamer verlaten.
  9. Je dacht vroeger dat je dochters later elkaars kleren gingen dragen. Haha, wat grappig. Ze willen toch zeker niet gezien worden in die rare kleren van hun zus. Stel je maar voor dat iemand dat doorheeft. 
  10. Als ouder van dochters let je maar beter op je woorden, want alles wat je zegt, kan en zal tegen je gebruikt worden. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes