tieners en mode

5 stijltips van tieners: zorg dat je mee bent met de latest fashion trends

18/08/2023

Vermoeiende weken hebben onze tieners achter de rug. Pas om 13u. uit bed geraken omdat je tot de vroege uurtjes met je vrienden aan het chatten bent, niet makkelijk. Hele dagen chillen (ah nee, ‘pekelen’ is het zeker?) is best hard. Maar ondanks hun drukke agenda lukt het nog net om ons wat stijltips te geven. Want hoe lopen wij er eigenlijk toch wel bij? 

5 belangrijke dingen om te weten over fashion dezer dagen:

 1. Je draagt altijd en overal kousen in, ook in slippers. Blote voeten zijn ‘out’. (Ik moest even slikken bij deze. Kleine, traumatische flashback naar vakanties met mijn pa waarbij ik tien meter achter hem liep omdat ik zo beschaamd was dat ie witte sokken aandeed in zijn sandalen.)
 2. Je kleden naar het weer is totaal niet relevant. Alles draait om ‘the fit’. (Wat een geluk voor onze tieners dat die crop tops ‘in’ zijn met deze warme dagen!)
 3. Minder hittegolfbestendig daarentegen: het ‘nektapijt’ is weer in en heeft speciaal voor de gelegenheid een nieuwe naam gekregen: het ‘mullet’. 
 4. Voor de meisjes is het dan weer zo dat je niet gezien moet worden met een doordeweekse ‘froufrou’. Allen naar de kapper voor ‘curtain bangs’. 
 5. En last but not least, ook terug van weggeweest en helemaal in fashion: 

    - Joggings in parachutestof
    - Het loze vissershoedje
    - De bandana

Ik zou zeggen: plan zo snel mogelijk een shoppingdagje voor jezelf in zodat je je kleerkast naar behoren kan updaten! En anders: RIP. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes