tieners

Haha! 5 grappige stoten van jullie tieners

15/11/2022

Om te vieren dat we op Instagram de kaap van 20.000 volgers hebben gehaald, organiseerden we onlangs een giveaway waarbij we jullie vroegen naar de meest hilarische stoten van jullie tieners. En jullie stelden niet teleur! We laten jullie graag mee genieten van grappige dingen die jullie tieners deden of zeiden: 

  1. Marlous: “Mijn zoon van zestien geniet volop van het uitgaan met vrienden. En zo hoort het ook.  Maar met mate! Eén keertje had hij toch net ietwat té veel bier gedronken ... Ik gaf als “ervaren”  mama een gouden tip: 'Wissel eens af, drink iets anders tussen de biertjes door ... ' De ochtend na de volgende fuif was ik toch benieuwd. Had hij mijn raad opgevolgd?! Heel fier zei hij: 'Ik heb afgewisseld hoor! Met vodka-redbull ...' 
    Hmmm, misschien houd ik die gouden tips toch beter voor mezelf!“
  2. Kelly: “Mijn zoon vroeg iets over mijn bevallingen. Ik vertelde dat ze allemaal gehaald waren met keizersnede, maar ook dat ze niet gewoon verwekt werden. Ik legde uit dat ze een tijdje in het UZA gelogeerd hadden en hoe een ICSI-behandeling werkt. Slaat hij ineens op tafel en roept: ‘Ik wist het! Ik wist het wel dat jullie zoiets niet deden!!!’ Hij had net een les seksuele opvoeding gehad … Plat van het lachen!!”
  3. Vanessa: “Tijdens een gesprek over de dood vertelde mijn zoon van zestien dat hij zou kiezen voor “paneren”. Misschien is cremeren dan toch een beter idee ;-).” 
  4. An: “Mijn zoon van zestien was te laat thuis na een avondje ‘viben’ met zijn vrienden. Zijn reactie: ‘Jullie zijn toch ook jong geweest en het is jullie toch ook gelukt om oud te worden …?’ “ 
  5. Petra: “Mijn zoon van vijftien had een 1/10 (!) voor een toets van Frans. Ik vroeg hem waar hij dat ene punt dan aan verdiende. Zijn antwoord: “Ik denk dat ik m’n naam juist geschreven heb in het Frans.” Hou dan je lach maar eens in …” 
     

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes