7408fi.jpg

Hoe overleef je the eyeroll?

5/06/2024

Aaaaah zucht… De oogrol… Dat is dat ding dat élke puber vroeg of laat weleens doet als reactie op iets wat jij gedaan of gezegd hebt. Soms gaat er ook een geluid mee gepaard, namelijk een diepe keelzucht gevuld met ergernis en moedeloosheid met maar één overheersende gedachte: ‘Die van ons is weeral bezig.

Mogelijke oorzaken van een eyeroll:

 1. Je bent aan het zeuren.
 2. Je herhaalt iets dat je al vijf keer hebt gezegd.
  Lees: je bent aan het zeuren.
 3. Je benadert hen niet cool genoeg.
 4. Je bent niet mee met een van de nieuwe trends en valt uit de lucht.
  Lees: je bent ouderwets.
 5. Je bemoeit je met iets dat je niet aangaat…

Survivalkit: the eyeroll

 1. Zet je neusvleugels extra open en adem diep in en uit.
 2. Neem een stressbal en knijp die tot moes.
 3. Drink een wit wijntje.
 4. Brul als een leeuwin vanbinnen, maar blijf aan de buitenkant geweldig rustig. Visualiseer een ijsberg. You are the iceberg. You are the iceberg.

boek

Meer lezen?

Moederschap is een fascinerend hindernissenparcours waaraan megaveel mensen willen deelnemen, maar waarbij de meesten onder ons een beetje verrast worden door de moeilijkheidsgraad. Vergelijk het met een nieuwe, megacoole attractie in een pretpark: iedereen wil erin, maar we beleven het allemaal anders. Er is altijd eentje die er onmiddellijk weer uit wil, er is eentje die bijna moet overgeven en dan heb je de enthousiastelingen die het allemaal fantastisch vinden en na een dolle rit nog een keertje willen.

In dit boek vind je een overzicht van de voornaamste hindernissen die je op dat geweldige parcours moet zien te overleven: jezelf bijvoorbeeld, je kinderen, maar ook andere ouders, de hobby's en de opvoeding van je kinderen. Hier en daar krijg je bruikbare tips en inzichten mee (en soms iets minder bruikbare). Eén ding is zeker: dit boek is een must-have voor elke moeder: we're in this together!

BESTEL | MEER INFO

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes