tieners

Horoscoop: Weegschaal – zo zit je tiener in elkaar

22/09/2023

Is je tiener geboren tussen 23 september en 22 oktober? Dan is hij/zij een Weegschaal van horoscoop. Maar wat zegt dat eigenlijk over zijn/haar karakter? We zetten even een aantal kenmerken op een rijtje. 

Weegschalen zijn charmant en diplomatiek. Ze zijn graag gezien, omdat ze zo lief en vriendelijk zijn. Ze hebben graag veel vrienden om zich heen, want ze zijn erg sociaal. Ze vinden het dan ook vreselijk om zich buitengesloten te voelen.

Harmonie

Het sleutelwoord voor Weegschalen is harmonie, en ze zullen er alles aan doen om ruzie te voorkomen en die harmonie te bewaren. Dat betekent dat ze zich snel aanpassen en gemakkelijk compromissen sluiten. Ze bekijken alles vanuit verschillende standpunten, en hebben een heel groot rechtvaardigheidsgevoel. Weegschalen zijn vaak echte bemiddelaars en vredestichters.

Het nadeel is dat Weegschalen soms zichzelf en hun eigen behoeften uit het oog verliezen, om toch maar de harmonie te bewaren. Het is daarom belangrijk om  je tiener te stimuleren zijn hart te volgen. Hij moet leren om voor zichzelf op te komen en om zichzelf niet altijd aan te passen om toch maar aardig te worden gevonden.

Weegschalen kunnen soms last hebben van woede-uitbarstingen. Misschien verbaast je dat, omdat ze meestal zo lief en vriendelijk zijn. Maar die uitbarstingen komen er meestal omdat ze té veel gefocust zijn op anderen, en behoefte hebben aan rust en tijd voor zichzelf.

Eeuwige twijfelaars

Weegschalen vinden het enorm moeilijk om keuzes te maken. Ze zijn heel besluiteloos omdat ze niet goed weten wat ze willen. Ze willen alles ook van elke kant bekijken vooraleer ze tot een besluit komen. Zet je tiener niet onder druk om snel een keuze te maken, want dan ervaart hij nog meer stress.

Creatief

Weegschalen zijn dromers die graag mooie verhalen fantaseren. Ze kunnen zich helemaal terugtrekken in hun eigen wereld. Bovendien hebben ze oog voor schoonheid, en zijn ze heel perfectionistisch in hun creaties. Ze hebben vaak een uitgesproken interesse in kunst, en je doet hen een groot plezier door met hen naar een museum of tentoonstelling te gaan.

Ook op het vlak van kledij zijn ze vaak creatief en eigenzinnig. Alles moet mooi bij elkaar passen, en ze hechten veel belang aan hoe ze voor de dag komen.
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes