tienermeisje kijkt film op smartphone kerstboom

KIJKTIP: de tofste films en series om te bingewatchen met je tiener tijdens de kerstvakantie

23/12/2022

Als puber met mama of papa televisie kijken? Neen, dat is niet echt slay (vertaling: top, boenk erop). Maar samen een serie bingewatchen op een streamingsdienst. Ja, kan wel hoor. We zetten enkele toppers op een rijtje om met je tiener te bingen en het jaar 2023 chill te beginnen.

1. Wednesday

Je kon er de voorbije weken niet omheen: het is de hit van het moment. De serie is een spin-off van The Addams Family en vertelt het verhaal van de 16-jarige Wednesday Addams. Een meisje dat niet is zoals de andere meisjes.

2. Atypical

Deze serie gaat over een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum. Vier seizoenen lang volg je het leven van de 18-jarige Sam met zijn ouders, zus en psycholoog.

3. Never have I ever

De Indiaas-Amerikaanse tiener Davi wil heel graag populair worden na een moeilijk jaar waarin haar papa stierf. Maar haar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk. Drie seizoenen die je in 1 ruk uitkijkt!

4. La Casa de Papel

Het verhaal van 8 overvallers die besluiten de nationale gelddrukkerij te overvallen Seizoenen lang spanning, drama en onverwachte twists.

5. Pretty Little Liars

Veel mysteries en spanning rond vijf meisjes, van wie er eentje verdwijnt. Al die tijd lossen ze mysteries op om hun vriendin te vinden. De sleutel: angst, vriendschap, drama en liefde.

6. Stranger Things

Vanaf het eerste seizoen was deze sci-fi-reeks een schot in de roos. Oh, en de soundtrack is top!

7. Outer Banks

Een serie om met je 16-plusser te bekijken. Ze zit vol spanning, liefde en drama. John B gaat met zijn beste vrienden op avontuur op een eiland. Ze speuren naar een belangrijke schat, maar dit gaat niet altijd zoals gepland of zonder gevaar.

8. Friends

Ja, inderdaad. De serie uit jouw jeugd. Ze is weer uitermate populair, ook bij tieners. Dus duik opnieuw het dagelijkse leven van de bekendste New Yorkse vrienden in.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes