herbruikbare schriftomslag

Momhack: kaften zonder zuchten + WIN een pakket met herbruikbare kaften

7/09/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Kaften, het idee alleen al. Geen zin om die eerste avonden van het nieuwe schooljaar te zitten knoeien – sorry voor de handige ouders die we hier schofferen – met dat kaftpapier en oh my lamineerpapier? Hoeft niet! Ontdek hoe je aan de gruwel van kaften ontsnapt.

Godzijdank, het is weer school. Geen zetelhangjongeren meer en de rust kan een beetje weerkeren thuis. Behalve dan die eerste dagen van het schooljaar. Als jij ’s avonds na een lange werkdag én avondshift thuis nog mag gaan zitten knippen en vouwen … om al die schoolboeken van je schatjes te kaften. En je tiener zucht hoeveel dagen het nog duurt eer het weer vakantie is.

Kaften, wat een gedoe

Aarghh! Boeken en schriften kaften, de hel! Je kan het moeilijk overlaten aan je tiener. Want die moet nog even bekomen van het gruwelijke feit dat hij of zij nu elke dag les moet volgen. Want dat is quote, unquote “6 uur misery & horror”.

Dus hop, moeder of vader, zet je in gang en kaft die handel. Frustratie alom, want het resultaat is er vaak niet naar. Vrouwen en kreuken waar ze niet horen. Ja, wees gerust, dat zal je nadien nog meer dan eens mogen horen. En dan spreken we nog niet over het … lamineren – send help!

Hoeveel afval brengt kaften trouwens niet met zich mee. En als het wat tegenzit, mag je de hele zooi nog een keer herhalen na een paar maanden. Dat heen en weer gaan van boekentas naar schoolbank naar boektas naar huis, en weer omgekeerd … het eist zijn tol. En je kaftwerk begeeft het weleens gedurende het schooljaar.

In minder dan 1 minuut gefikst

herbruikbare schriftomslag

Maar … ziehier de oplossing: een herbruikbare én super makkelijke schrift- of boekomslag van Vlop. Er komt geen papier en geen lamineergedoe bij kijken. Halleluja! Bye bye knippen en plakken, bye bye stomme plooien en luchtbellen :-).

Vlop biedt je Belgische duurzame en mooie kaften uit stof. Ontworpen door een praktische mama voor praktische mama’s en papa’s. In minder dan 1 minuut is dat boek of schrift klaar. Dat hoor je goed. Ook al ben je niet gezegend met de meeste handigheid. En nog een voordeel: dat kan een zuchtende tiener ook.

Je stopt het gewoon in de omslag en doet het toe met de elastiek aan de buitenkant. Klaar! Breng het volgende exemplaar maar. En herhalen hoef je dat jaar niet meer te doen. Boeken en schriften raken niet meer beschadigd dankzij de dikke stof van meer dan 190 g/m² en de brede omslagen die ze vasthouden.

De schriftomslagen zijn 100 % herbruikbaar, da’s weer een beetje goed nieuws voor ons zo hard geteisterde milieu. De inkt waarmee je erop schrijft is uitwisbaar. De warmtegevoelige inkt verdwijnt bij de hitte van een strijkijzer of haardroger. Dus het jaar nadien kan je er gewoon weer wat anders op schrijven.

WIN een pakket van Vlop met herbruikbare kaften

herbruikbare schriftomslag

Ook geen zin meer in kaftfrustratie?

Wij mogen een 5 Vlop-pakketten met herbruikbare schrift- en boekomslagen weggeven met 1x A4 schriftomslag (motief naar keuze) 1x A5 schriftomslag (motief naar keuze) en stiften met uitwisbare inkt.

Vul vóór 23 september 2022 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in.

Wie weet sleep jij zo’n handige kaft in de wacht!

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Vlop. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes