7949fi.jpg

Eindelijk aan dat fotoboek van je baby beginnen? 8x inspiratie EN 25% korting!

16/02/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Gedaan met het uitstelgedrag. Gewoon beginnen aan dat babyfotoboek. Het zal alvast makkelijker zijn om even een boek vast te pakken en te bladeren dan je elke keer gek te scrollen naar die ene schattige of grappige foto op je telefoon ;-).

Gedaan met het uitstelgedrag. Gewoon beginnen aan dat babyfotoboek. Het zal alvast makkelijker zijn om even een boek vast te pakken en te bladeren dan je elke keer gek te scrollen naar die ene schattige of grappige foto op je telefoon ;-). 

Voor elke mama en baby wat wils

Onze tip: neem een kijkje op albelli.be. Je vindt er tal van leuke themaboeken voor je kindje. Je hoeft er echt geen hele dag voor uit te trekken. In een wip maak je een mooi exemplaar met jullie mooiste koestermomenten van dat allereerste jaar samen. En je kan je boek gerust personaliseren.

Moet je rechtstaan om even iets anders te gaan doen? – dat gebeurt al eens, zo heel af en toe, right mama ;-). Geen probleem, je slaat gewoon je ontwerp op en kan nadien op elk ander moment weer verder doen.

albelli babyboek

1. Voor de romantische mama

Kies voor een dromerig lettertype. Of een zacht aquarel kleurtje. Een lieflijk en fleurig bloemenmotief kan ook.

albelli babyboek

2. Voor de ik-kan-niet-kiezen mama

Dat hele eerste jaar samenvatten op slechts een paar pagina’s? Oh my … dat wordt een klus, denk je. Geen zorgen: je kan tot 50 pagina’s vullen in je ‘baby’s eerste jaar’.

albelli babyboek

3. Voor de 9 months in-9 months out mama

Leg alles vast: van je dike buik tot de geboorte. Van de eerste glimlach tot de eerste stapjes. Maak er een herinneringsboek van voor jullie twee. Of van jullie volledige gezinnetje natuurlijk.

albelli babyboek

4. Voor de mama dierenvriend

Zijn jij en je kleintje fan van de dierenwereld? Dan is een fotoboek met het favoriete dier van je baby misschien een idee.

albelli babyboek

5. Voor de strakke stijl mama

Houd je het liever strak, zonder te veel franjes? Je wil de focus voor al op de kiekjes. Dan is een puur en eenvoudig ontwerp iets voor jou.

albelli babyboek

6. Voor de nostalgische mama

OMG, is er werkelijk al 1 jaar voorbij? Je kleine ukkepuk lag gisteren nog broos in je armen, vandaag stapt dat wondertje vrolijk rond. Je kan nostalgisch terugblikken in een ‘Eén jaar verder’-boek. Ook leuk als cadeautje voor meter, peter of grootouders treouwens.

albelli babyboek

7. Voor de praktische mama

Wil je een overzicht van de grootste mijlpalen van je kindje? De hoogtepunten van het eerste jaar, zeg maar. Dat kan zeker!

 

albelli babyboek

8. Voor de mama met de gouden pen

Heb je veel inspiratie? Heel wat leuke verhalen te vertellen bij de foto’s? Schrijf het er gewoon allemaal bij in een ‘kort verhaal’-boek.

 

 

albelli babyboek

Tip: ontdek de leuke manieren om je babyfotoboek te personaliseren. Zo kan je ook een stamboom met foto’s maken. En vertellen waar de naam van je kleine schattebout vandaan komt.

 

 

De slimme assistent

Liever geen pre-design themaboek? Je kan ook kiezen voor de Smart Assistant-tool van albelli: volledig carte blanche en snel een boek vullen. De Smart Assistant is behoorlijk slim. Je hoeft alleen maar het gewenste formaat fotoboek te kiezen en al je foto’s op te laden.

De Smart Assistant kiest de mooiste foto’s uit. Dubbele of onscherpe foto’s? Die slaat hij gewoon over. Over de indeling hoef je ook niet na te denken: met een druk op de knop wordt die voor je gemaakt. Uiteraard kun je dit allermooiste boek van jouw mini-me nog finetunen. Je kan jij de volgorde van foto’s aanpassen, de pagina-indeling of kleuren veranderen en persoonlijke teksten toevoegen.

Leuke extra is dat je kan kiezen uit 3 upgrades: hoogglans (voor extra levendige kleuren), platliggende premium (bladzijdes lopen naadloos in elkaar over) en fotokaft (voor een persoonlijk tintje).

Maak nu je babyboek en krijg 25% korting!

Vlieg erin en leg al die prachtfoto's van je kleintje vast in een fotoboek. Maak nu jouw babyboek en profiteer van 25% korting via albelli.bemet de code BABYBOEKMB25.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner albelli. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes