6936fi.jpg

Mijn baby’s eerste jaar: een kalender boordevol tips en weetjes over je baby

7/09/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Na ‘Mijn Zwangerschapskalender’ hebben we een nieuwe Mama Baas kalender op de markt: ‘Mijn baby’s eerste jaar’. En net als de zwangerschapskalender staat ook deze kalender boordevol praktische tips, leuke weetjes en toffe quotes.

‘Mijn baby’s eerste jaar’ is een scheurkalender waarmee je dag na dag de groei van je kindje kan volgen. Van de eerste uren na de geboorte tot de eerste tandjes, de eerste woordjes en misschien de eerste stapjes: de kalender loodst je doorheen het eerste jaar van je zoontje of dochtertje.

Mijn babys eerste jaar

Elke dag krijg je praktische tips, herkenbare quotes, gezondheidsadvies of leuke wistjedatjes voorgeschoteld. Je komt meer te weten over wanneer je bepaalde mijlpalen kan verwachten, krijgt praktische tips over hoe je je huis babyproof kunt maken, leert bij over thema’s als voeding, slaap en kinderziektes en krijgt ongetwijfeld een glimlach op je gezicht bij het lezen van de herkenbare quotes (nee, je bent niet de enige bij wie het er zus of zo aan toegaat).

Met andere woorden: met deze scheurkalender in de hand kom je vlotjes door babyland. Enneh, als je ’t ons vraagt is het ook een perfect kraamcadeautje! ;-)

Meer info over de kalender vind je hier.

Digitaal

Volg je liever op digitale wijze de evolutie van je kleintje? Dan is onze app de way to go voor jou!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes