2859fi.jpg

10 make-uptips voor een avondje uit

31/12/2018

Op oudejaarsavond mag het er allemaal wat feestelijker en glamoureuzer uitzien dan op een doorsnee maandagavond natuurlijk. Ga jij helemaal over the top, compleet met glitters? Of ga je eerder voor een natuurlijke look? Met de tips van Sarah straal je sowieso! 

10 make-uptips bij een avondje uit

 1. Ga voor een iets meer dekkende basis. Dit doe je het best met een foundation of concealer. ’s Avonds heb je kunstmatige belichting en daarom mag de make-up iets zwaarder aangezet zijn.
   
 2. Poeder heel goed af. Een must-have voor in de handtas is een compacte poeder waarmee je tijdens je avondje uit de altijd maar terugkerende glimmende t-zone kunt bijwerken.
   
 3. Heb je een gemengde tot vette huid? Kies dan voor blotting papers: dat zijn fijne papiertjes die je zelfs over je make-up heen kunt deppen op plaatsen in je gezicht waar er zich veel talg ophoopt. Zo maken ze je huid weer mat. 
   
 4. Zorg ook dat je je blush/bronzer wat sterker aanzet.
   
 5. Een extra feestelijk effect krijg je door een highlighter aan te brengen net boven de plaats waar je je blush hebt aangebracht. Je kunt dat met een glanzend poeder doen, maar ook een Touche éclat van Yves Saint Laurent werkt bijvoorbeeld perfect. Let op! De kleur van een highlighter is ALTIJD lichter dan de eigen huidskleur!
   
 6. De make-up mag voor het volledige gezicht iets sterker zijn, maar kies toch voor één accent: het is of je ogen of je lippen.
   
 7. Voor de ogen is een cream eyeshadow in een potje of als stick superhandig om snel uit te blenden met je vingers over het ooglid. Doe dit van aan de wimperrand tot net boven de arcadeboog (oogplooi).
   
 8. Neem een extra laagje mascara of doe eens zot met false eyelashes. Duowimperlijm blijft de allerbeste en zorgt ervoor dat de wimpers de hele avond blijven zitten.
   
 9. Perfect voor een avondje uit zijn ook de lipstains. Gemakkelijk aan te brengen zoals een gloss, maar ze blijven perfect zitten. Je hebt lipstains met een matte of glanzende finish.
   
 10. Voor de sparkle lovers zijn er natuurlijk ook glosjes met glitter in verwerkt.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes