2743fi.jpg

Sarah De Rycke

Expert beauty

Van je hobby je beroep kunnen maken: wie droomt daar nu niet van? Het was voor Sarah een droom die in vervulling ging wanneer in 2008 verschillende jobs in de cosmetica elkaar in sneltempo opvolgden.

Ging na opleidingen zoals schoonheidszorgen, make-up, grime en hairstyling aan de slag in kapperszaak 'De Cliént' als visagiste. Nadien volgden verschillende producttrainingen en kon ze haar ervaring aanscherpen in parfumerieën zoals Ici Paris XL en Parfuma waar ze Bobbi Brown Cosmetics opstartte. Na enige tijd begon het toch te kriebelen om een eigen zaak op te richten.

Sinds 2012 werkt ze als freelance make-up artist en hairstylist voor zowel de particulier als voor de mode- en bedrijfswereld. Enkele van haar opdrachtgevers zijn onder meer L’Oréal, Uitgeverij Lannoo, The Body Shop, Imagedesk, Steylaerts...

Is vanaf heden ook een vaste waarde als make-updocente in de Schoonheidsschool en mede-oprichter van een nieuw creatief project ‘VOLBLOED'. Bovendien heeft ze een eigen make-upstudio in regio Heist-op-den-Berg. 

Gaat zelf nooit de deur uit zonder make-up. Doet het liefst bruidsmake-up, beauty make-up en make-overs, omdat ze daarbij de mooiste eigenschappen van haar klanten naar voor kan brengen. Ze heeft een zwak voor fashion en… wenkbrauwen. Haar motto: ‘Eyebrows are the frame of the face.’