2834fi.jpg

Hoe blijft je lippenstift langer zitten?

31/12/2019

Lippenstift: we love it. Alleen zo jammer dat hij zo snel vervaagt en verdwijnt; één slok van een glas is al genoeg om opnieuw te moeten beginnen. Gelukkig kent expert Sarah een paar trucjes om lippenstift langer te laten zitten.

10 stappen voor een langer houdbare lippenstift

 1. Als je lippen droog zijn, breng dan eerst een lippenbalsem aan en dep de overtollige balsem af met een tissue.
   
 2. Breng een fijn laagje concealer aan over je volledige lippen.
   
 3. Doe er een laagje los poeder over.
   
 4. Met lippenpotlood probeer je je lipcontour heel strak aan te zetten.
   
 5. Kleur de lippen in met lippenpotlood.
   
 6. Doe er nog eens een laagje los poeder over.
   
 7. Breng je lippenstift (in dezelfde kleur als je potlood) aan met een lippenpenseel. Daarmee kun je beter en gelijkmatiger het product aanbrengen.
   
 8. Dep af met een tissue.
   
 9. Doe er weer een laagje losse poeder over.
   
 10. Breng een tweede laag lippenstift aan en klaar is Kees!

Tip1 : Glosslovers kunnen een klein beetje gloss in het midden van de onderlip aanbrengen. Vermijd gloss aan de zijkanten en lipcontour, anders gaat je lipstick uitlopen.

Tip 2: Zeker bij een rode of fellere kleur kan het ook mooi zijn om rond de buitenkant van de lippen met een penseel en een concealer te gaan; dat zorgt voor een strakker effect.

Hoe weet je welke kleur er bij je past?

Om te weten welke kleur er mooi bij je staat ga je eerst op zoek naar je eigen nudetint: dat is voor alle duidelijkheid geen beige of lichtroze lippenstift, maar eerder de kleur die heel hard lijkt op je eigen lippenkleur wanneer er nog niets van product op zit. 

Eens je je nudetint gevonden hebt kun je er al eens een lichtere of donkere variant op uitproberen. Net zoals in kleding heb je koele en warme tinten. Ook bij lippenstift is het belangrijk om te weten te komen waar jij het beste mee staat. Eens je weet dat je bijvoorbeeld mooier staat met koele kleuren kan je vol zelfvertrouwen een rode lippenstift uitkiezen met meer blauwpigment in (in plaats van bijvoorbeeld een oranje pigment die de kleur warmer maakt).

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes