7766fi.jpg

10x Sinterklaas: leuke speel- en doecadeaus

19/11/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Hij komt, hij komt, de goede lieve Sint. Mijn beste vriend … Over enkele weken staan er weer duizenden schoentjes klaar voor Sint, Piet en Slecht Weer Vandaag. Hoog tijd voor Sinterklaas om zijn zak te beginnen vullen met heel wat leuks en lekkers. Omdat zijn inspiratie soms ook wat op raakt, helpen we hem op weg met enkele tips!

10 tips voor de zak van Sinterklaas

Dat het ook voor de Sint niet altijd makkelijk kiezen is, toch? Want die brieven en lijstjes die hij toegestuurd krijgt, staan propvol. En wat als hij geen verlanglijstje kreeg, hoe lost hij het dan op?

Een paar ideetjes om Sinterklaas en zijn helpers te inspireren.

Dino racebaan
  1. Hobbydoos: kleine knutselaar in huis? Dan is een hobbydoos vol met gerief om kunstwerkjes te maken een aanrader. Vouwen, decoreren, knippen, lijmen, verven: alles kan! Maak een glittermasker of een spinnenweb van touw. En zoveel meer.
  2. Walkie Talkie: een winner, zonder twijfel. Je kindjes kunnen naar hartenlust oefenen als echte politieagenten met een set walkie talkies. Of gewoon vanop afstand met elkaar praten, dat is vaak al genoeg om zich rot te amuseren.
  3. Dino racebaan: een racebaan is 1 ding, maar een dinoversie is helemaal cool. Je kan verschillende banen blijven bouwen en met een jeep langs de gevaarlijke dinosaurussen rijden. Pas maar op dat een T-rex de weg niet blokkeert!
  4. Puzzelen: is je kind gek op puzzelen? Dan weet je al wat de Sint zal brengen. Maar wat dacht je van nog iets extra? Een heuse puzzeltafel, met handige lades waarin je puzzelstukjes kan bewaren – die durven anders nogal eens te verdwijnen.
  5. Poppenhuis: eentje die op menig sinterklaaslijstje prijkt. En waarom niet? Zo’n poppenhuis is goed voor ongelooflijk veel speel- en inrichtplezier. En dan maar verhaaltjes verzinnen voor de poppetjes.
  6. Voetbaldoel: voetballers en voetbalsters springen een gat in de lucht. Want met dit doel beleef je urenlang spelplezier in de tuin. En oefenen op het penalty’s trappen. Wie scoort het eerst?
  7. Magnetisch dartboard: darten is in. Makkelijk en veilig leren gooien met die pijltjes? Dat kan met een magnetisch dartboard, met 6 pijltjes. Ideaal om eens met wat vriendjes uit te proberen. Wel niet op café, hé vriendjes!
  8. Pop it: úren poplezier gegarandeerd. En die vrolijke regenboogkleuren maken je instant blij. Ook handig om mee te nemen tijdens een (lange) autorit, op restaurant … En kindjes die wat onrustiger zijn, worden er lekker relax van.
  9. Elektrische step: een Segway-step om overal naartoe te zoeven. Hoe leuk zou het niet zijn om na het Sinterklaasweekend met de step naar school te gaan (oeps, mama of papa, jij moet die dan wel weer meenemen naar huis).
  10. Op stap: Sinterklaas kan gerust een ervaring cadeau doen. Even leuk en je maakt er herinneringen voor het leven mee. Wat dacht je van een winterproof uitstapje naar Bellewaerde Aquapark, Plopsa Station of Phantasialand? Klaar? We zijn weg!

Goede zaak voor de portemonnee van Sinterklaas

Voor verschillende cadeautjes kan Sinterklaas een goede slag slaan. VakantieVeilingen.be veilt superleuke speelcadeaus voor thuis en doecadeaus voor een topdagje weg. Je … euh Sinterklaas ;-) kan er echt superkoopjes scoren: tot 60 % voordeel ten opzichte van de normale prijs.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: je maakt een gratis account aan, je kiest de veiling van het speelgoed dat je graag wil en hop, je kan beginnen bieden. Een eerste bod kan vanaf 1 euro. Zolang het klokje loopt, kan je meebieden. Haal je het winnende bod binnen, dan mag je een vreugdedansje doen, want dan is de veiling van jou! Je krijgt een bevestigingsmail en hebt dan 5 dagen de tijd om te betalen. En na een afgelopen veiling begint gewoon een nieuwe.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner VakantieVeilingen. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes