4301fi.jpg

3 gouden poetsmiddeltjes die werken volgens mijn Mister McCleany

8/11/2016

Ik zal heel eerlijk zijn: ik ben niet Misses Proper of Cleany McCleany. Maar ik heb wel mijn eigen versie van Mister McDreamy in huis, namelijk Mister McCleany. En dat komt handig van pas met kindjes in huis die wel al eens de boel durven, euh, een beetje vuiler maken... 

Move over, Sien en Maria

Mijn mister is misschien niet de sterkste in het opruimen van de dagdagelijkse rommel van de kinders en de was en plas, maar hij is wel een krak in het reorganiseren van kasten, het herinrichten van een slaapkamer of living en vooral: het poetsen der dingen. 

Ik ben daar eigenlijk wel trots op. De persoon die de toestellen hier thuis onderhoudt, de kranen ontkalkt en doet blinken, dat is dus mijn Mister McCleany. En hij doet dat niet met eender welk product. Hij heeft zowat allerlei toestanden uitgetest en deze dingen blijken het best te werken (move over, Sien en Maria! ;-)):

3 gouden schoonmaakmiddeltjes van Mister McCleany

  1. Het witte sponsje (officieel ‘Wondergum’) van Mister Proper is al lang zijn meest favo poetsattribuut. Ik zweer het, als hij kon, dan zou hij het hele huis proper wrijven met dat witte ding. Ik moet eerlijk zeggen: het is ook wel echt een wondermiddel als er kinderen in huis zijn die regelmatig eens de witte muur versieren met één of ander vuil handje. Gewoon een paar keer wrijven met het Magic Sponske en weg is het vuil. 
  2. Een trucje uit de goede oude doos - poetsen met natuurazijn aangelengd met een beetje water - blijkt ook nog altijd een topcombinatie. Het stinkt natuurlijk wel even, maar kranen en lavabo’s blinken weer als tevoren. 
  3. Maar waar hij echt fan van is geworden de laatste jaren is zowat elk product van Ecover. Wasmiddel, wasverzachter, afwasmiddel, allesreiniger, noem maar op: we got it. Vooral het feit dat het zachte producten zijn voor de huid is een meerwaarde, en natuurlijk ook dat ze ecologisch verantwoord zijn vinden we een voordeel. Met kinderen in huis toch niet onbelangrijk, want veel poetsproducten kunnen redelijk bijtend zijn of schadelijke stoffen bevatten. Niet dat de Ecover-producten daarom minder efficiënt zijn; de vlekkenoplosser bijvoorbeeld wordt hier haast dagelijks aangebracht op hardnekkige kindjesvlekken (inkt op de T-shirts, appelsiensap…) en is bijzonder efficiënt. 

meisje poetst speelgoedkeukentje met producten Ecover

Poetsende papa, opruimende mama

Kort gezegd: ik zal nog altijd een beetje meer de dagdagelijkse opkuis en zo op mij krijgen, maar ik ben toch ferm content van mijn Mister McCleany in huis. Mijn dochters zien dus af en toe een poetsende papa in de weer en een opruimende moeder. Mister McCleany en Misses, euh, Vanallesennogwat… Het is te hopen dat ze dat meepikken in hun latere huishouden ;-)...

* Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Ecover. Lees hier meer over ons advertentiebeleid.

Win 3 x een pakket van Ecover!

 Deze wedstrijd is afgelopen!

 
 
 
 
--
Dag - Maand - Jaar
 
 
 
 

Ja, ik schrijf me in op de Mama Baas nieuwsbrief. (Met laatste nieuwtjes, wedstrijden, acties ...)