7684fi.jpg

5 films om samen met je tieners naar te kijken

12/10/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Zaterdagavond = filmavond!  Nu de tieners de klassiekers van Disney ontgroeid zijn, is het zoeken naar films die alle gezinsleden kunnen bekoren. De ene wil een grappige cartoon terwijl de andere drama verkiest en de derde houdt dan weer van horror. Voor iedereen goed doen, lukt helaas niet altijd, maar met deze 5 toppers zullen de tieners zich niet vervelen (en de ouders ook niet)! 

1. The Kissing booth 1, 2 en 3 – Netflix 

De romantische komedie draait om het tienermeisje Elle. Toen de eerste film een gigantisch succes bleek, besloten de makers er een triologie van te maken. Na de tweede film werd meteen de derde en laatste Kissing booth opgenomen.  Als je deze film niet gezien hebt, kan je onmogelijk een echte tiener zijn. 

2. Love, Simon – Disney+

De 17-jarige Simon Spier staat op het punt om zijn vrienden en familie te vertellen dat hij op jongens valt. Een mail die hij naar een jongen wilde sturen waar hij een oogje op heeft, komt in verkeerde handen terecht. Zo komt Simon in een moeilijk verhaal terecht waarin hij gechanteerd wordt door een klasgenoot.

3. The hunger games – Netflix

Een science fiction thriller waarin tieners Katniss en Peeta gevraagd worden voor een tv-programma waarin jonge concurrenten een gevecht op leven en dood moeten voeren.  Niet voor gevoelige kijkertjes! 

4. The Martian 

Mark Watney is in de grootste nachtmerrie van elke astronaut terecht gekomen. Na een zandstorm blijft hij alleen achter op Mars. Zijn collega’s waanden hem dood en konden niet anders dan zonder hem vertrekken. 

5. Titanic 

Deze klassieker kan natuurlijk niet op het lijstje ontbreken. Zelfs na vele jaren blijft het liefdesverhaal van Rose en Jack op het zinkende schip een must see voor jong en oud! Haal die zakdoeken maar boven.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes