2893fi.jpg

7 dingen die je vooral niét in huis moet hebben met kinderen

30/05/2024

Kiddieproofing the house? 7 dingen die je zeker best 'verwijdert' zodra je spruit het park verlaat ...

  1. Dure meubels. Kinderen houden van kleuren. Tekenen ook. Krabbelen. Verven. En als je veel geluk hebt, doen ze dit allemaal op het blaadje papier dat je hen geeft. Ben je niet zo een gelukszak, dan vinden ze voornamelijk je mooie meubels interessant kleurmateriaal.

  2. Pasgeverfde muren: Cfr.: dure meubels. Niets zo leuk als een glad, onbezoedeld stukje geverfde muur om een landschap op te kleuren. Idealiter met balpen of alcoholstift. Potloden zijn saai, niewaar!

  3. Stiften/balpennen & aanverwanten die NIET uitwasbaar zijn. Dat zou gewoon verboden moeten worden. Punt.

  4. Kledij die naar de droogkuis moet. Dit geldt voor zowel baby/kinderkledij als je eigen kleding. Er wordt gekwijld, geboerd & overgegeven dat het een lieve lust is!

  5. Stoffen zetels. Hoera voor lederen zetels! Afwasbaar met water en vod, maar ook – en vooral – met vochtige babydoekjes. Hoera voor babydoekjes trouwens!

  6. Breekbare decoratie … You don't want to go there.

  7. Rondslingerende kabels. Draden of kabels die op de grond liggen, zijn zo een beetje waanzin als je kinderen in huis hebt rondlopen. Je kan er prat op gaan dat ze net over die ene draad struikelen en de pc/tv/radio/printer op de grond kegelen. (Meubels met scherpe hoeken zijn trouwens ook geen goed plan. Ze vallen gegarandeerd net op dat ene scherpe kantje. Wedden? :-))

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes