3477fi.jpg

De leukste eetfoto's die mama's ons doorstuurden

29/02/2016

Naar aanleiding van onze 'potjeswedstrijd' vroegen we aan de deelnemers om een leuke anekdote of verhaaltje mee te sturen over het hele zindelijkheidsgebeuren. Volgende foto’s willen we jullie niet onthouden! En dankjewel aan alle deelnemers die mee hebben gedaan aan onze wedstrijd! Jammer genoeg konden er maar twee winnaars zijn.

Mama Eleen

Kindje Lion, die zijn eerste groentepapje aan het eten was (ondertussen 4 maand geleden).

 

kindje van mama Eleen

Mama Geraldine

Zoontje Arthur (18 maanden) eet voor de eerste keer pitabrood met hummus. Een groot succes!

 

zoontje arthur van mama geraldine

Mama Anne-Julie

Haar zoontje (11 maanden), zijn favoriete bezigheid is eten. Hij lust alles en er kan nooit genoeg eten zijn. Ze laat hem zoveel mogelijk zelf ontdekken en proberen, met soms hilarische resultaten tot gevolg. Je ziet op de foto dat hij ervan geniet!

zoontje van Anne-Julie

Mama Joyce

Mijn naam is Noé Francois, 6 maanden jong. Dit is een foto van mijn eerste hapjes. Noé is een moeilijke eter en lust voorlopig niet veel. Maar haar motto is lekker of niet , keep on smiling!  Haar favoriete bezigheid is dan ook praten met een volle mond en dit eindigt vaak met wortelpap rond mijn oren, ogen en plekken die mensen mij later nog moeten duidelijk maken.

kindje van mama Joyce

Mama Katrien

Haar zoontje Eppo vierde op deze foto zijn eerste verjaardag. Hij had een kom met chocomousse zonder ei (wegens allergie) gekregen en dat is hem goed bevallen zoals je wel kunt zien.

Mama Katrien en haar zoontje

Mama Wendy

Hun leuze is: ‘Van proberen, kan je leren’, hoe klein je ook mag zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Dus ze laten hun Flo zoveel mogelijk zelfstandig eten. In de hoop dat ze van al dat proberen, het ook zal leren. Dit resulteert uiteraard in vuile vloeren, eetstoelen onder puree, bordjes die omgekeerd op de grond terechtkomen, slabbetjes die van kleur veranderen, … en vooral vuile snoetjes. Op de foto zie je ons Flo na het eten van wortel-pompoen-puree. Eigenlijk had ze heel flink gegeten, maar net toen mama even naar de keuken ging voor een vochtig slabbetje te halen, zag ze haar kans om de rest van de puree eens even over haar gezicht uit te smeren. Het resultaat: een wortel-pompoen-puree masker. Is ze niet om op te eten?

mama wendy haar kindje

Mama Barbara

Het was één van de eerste keren dat hij zelf zijn fruitpap at (rondsmeerde?). Jack vond (en vindt) zelf eten fantastisch en op de koop toe krijgt hij er nadien nog een douchebeurt (wat hij ook fantastisch vindt) bovenop! Waarom zou je dan proper eten??? 

mama barbara haar kindje

Mama Lindsay

Haar dochtertje Marilou heeft net ontdekt zelf te leren eten. 

mama lindsay haar dochtertje

Mama Sharon

Mijne kleine kapoen Senne is dol op eten. Hij is dan ook altijd vrolijk en zot als hij iets lekkers krijgt.

mama sharon met haar kindje

Mama Eef

Op zijn eerste verjaardag mocht Oskar uiteraard zelf eten van zijn taart, heel het stuk was op (met uitzondering van wat er naast zijn mondje blijven hangen was).

 

kindje van mama eef

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes