4612fi.jpg

Actie: Shop met Collect and Go zonder servicekost!

27/03/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Winkelstress? Dan is Collect&Go misschien wel echt een gouden oplossing voor jou. Collect&Go geeft 1 gratis servicekost cadeau voor iedereen die zich inschrijft via het formulier in dit artikel. 

1 bon voor gratis servicekost!

Shop je met Collect&Go, dan kun je rustig je boodschappenlijst samenstellen op een moment dat het je het best uitkomt en je boodschappen online bestellen. Je hoeft alleen nog een locatie en tijdstip uit te kiezen dat je het best uitkomt en voilà, je haalt de boodschappen op.

Omdat de lezers van Mama Baas vaak weinig tijd op overschot hebben – licht uitgedrukt ;-) – en dus wel wat tijdsbesparing kunnen gebruiken mogen we van Collect&Go, onze partner in crime, 1 bon wegschenken voor 1 gratis servicekost.

Wat moet je doen?

Je vult je gegevens hieronder in en Collect & Go stuurt je de bon door via mail vanaf maandag 10 april (dus niet meteen na de inschrijving!).
(De opt-in voor Collect & Go is een voorwaarde om een gratis bon te ontvangen. Door het nalaten van je gegevens geef je je akkoord dat die aan Collect & Go worden bezorgd.)

Vergeet de bon niet mee te nemen bij je volgende Collect&Go-bezoek! De actie loopt van 5 april tot en met dinsdag 18 april 9 uur. Let wel, per e-mailadres kun je maar 1 keer deelnemen. 

Deze actie liep af op 18/04/2017.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes