4505fi.jpg

Als de baby maar niet wakker wordt: mama sluipt door de kamer

7/02/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Je kent het gevoel waarschijnlijk wel: als je kindje eindelijk in slaap is gevallen, en het ook effectief in zijn of haar eigen bedje ligt, dan durf je nauwelijks nog te ademen of te bewegen uit angst je kleintje terug wakker te maken. Want één verkeerde beweging, en je bent terug bij af … En we weten allemaal dat het niet altijd evident is om die baby daarna terug te laten slapen!

Ook deze Zuid-Afrikaanse mama heeft er duidelijk veel voor over om haar kindje vooral níet wakker te maken. Dus kruipt ze maar op haar rug over de grond om stiekem de kinderkamer te kunnen verlaten zonder haar zoontje te alarmeren. En wat het dan net een tikkeltje leuker maakt, is dat er een babyfoon mét camera in de kamer staat. Zodat papa kan meegenieten van zijn vrouw die paracommando-gewijs de kamer uit kruipt. En zodat papa de beelden daarna doodleuk op Facebook kan zwieren ;-).

In elk geval zijn er duidelijk veel mama’s (en papa’s) die zich helemaal kunnen inleven in de situatie. Het filmpje ging ondertussen viraal en werd al bijna 90.000 keer gedeeld. Het zijn dan ook hilarische beelden, die misschien voor veel ouders herkenbaar zijn. Durf jij ook soms stiekem de baby-kamer uit te sluipen, of hoe doe jij dat?

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes