7924fi.jpg

Babyboom: deze celebs verwachten een kindje in 2022

4/02/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

We schreven het eerder al, in 2021 was er een echte babyboom. Ook in 2022 worden er weer veel kindjes verwacht, en onder hen ook heel wat baby’s met bekende mama’s en/of papa’s. Een overzichtje!

1. Rihanna en A$AP Rocky

Deze week waren Rihanna en haar vriend, rapper A$AP Rocky, voorpaginanieuws. In de media verschenen foto’s van het koppel dat een wandeling maakte door New York, met een duidelijk zichtbaar babybuikje. Ondertussen kondigde Rihanna zelf ook aan dat ze hun eerste kindje verwachten.

Rihanna en A$AP Rocky

2. Jennifer Lawrence en Cooke Maroney

Afgelopen september bevestigden actrice Jennifer Lawrence en haar man Cooke Maroney dat ze hun eerste kindje verwachten. Wanneer de baby verwacht wordt is niet geweten, de actrice heeft al laten weten erg op de privacy van haar toekomstige kindje gesteld te zijn.

Jennifer Lawrence en Cooke Maroney

3. Kat Kerkhofs en Dries Mertens

Presentatrice Kat Kerkhofs en Rode Duivel Dries Mertens kondigden enkele maanden geleden aan dat ze hun eerste kindje verwachten in maart van dit jaar. Het kindje zou verwekt zijn net na het EK vorige zomer.

Kat Kerkhofs en Dries Mertens

4. Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez

Ook voetballer Cristiano Ronaldo kondigde aan dat zijn vriendin Georgina Rodriguez zwanger is, en wel van een tweeling! Later deelde hij ook beelden van de gender reveal: het koppel, dat in 2017 al een dochtertje kreeg, verwacht een jongen en een meisje. Ronaldo heeft al vier kinderen.

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez

5. Oliver Naesen en Dorien

Nog meer babynieuws uit de sportwereld: wielrenner Oliver Naesen en Dorien worden in mei voor het eerst mama en papa. Perfecte timing, na de voorjaarsklassiekers en voor de Tour.

Oliver Naesen en Dorien

6. An Lemmens en Sam Ostyn

VTM-boegbeeld An Lemmens en haar vriend Sam verwachten samen een kindje. De presentatrice heeft al een dochter, Zappa-Rosa, uit een vorige relatie met kunstenaar Arne Quinze en verwacht nu een tweede spruit.

 An Lemmens en Sam Ostyn

7. Kobe Ilsen en Sara Vermassen

Tv-presentator Kobe Ilsen en zijn verloofde Sara deelden het heuglijke nieuws dat er een kleintje op komst is van onder de kerstboom. Deze zomer worden ze voor het eerst mama en papa.

Kobe Ilsen en Sara Vermassen

8. Véronique Leysen en Thomas Vanderveken

Thomas Vanderveken en Véronique Leysen verwachten samen een derde kindje. Het koppel maakte dat blije nieuws bekend na vijf maanden zwangerschap. Ze hebben al twee zoontjes, Otto en Isaï.

Véronique Leysen en Thomas Vanderveken

9. Louis Talpe en Tiffany Ling-Vannerus

Acteur Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany krijgen binnenkort een tweede kindje, een broertje voor hun oudste zoontje Lion.

Louis Talpe en Tiffany Ling-Vannerus

10. Kylie Jenner en Travis Scott

Realityster Kylie Jenner en haar vriend, rapper Travis Scott, kondigden in september aan dat er een tweede kindje op komst is. Het koppel heeft al een dochter, Stormi. Die eerste zwangerschap hielden ze verborgen voor de buitenwereld, pas een paar dagen na de geboorte maakten ze het heugelijke nieuws wereldkundig. Dit keer pakten ze het dus anders aan, al gaan er stemmen op dat het kindje ondertussen al geboren zou zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Kylie Jenner en Travis Scott

11. Eve en Maximillion Cooper

De Amerikaanse rapper Eve, bekend van nummers als Let me blow ya mind en Who’s that girl, is zwanger van haar eerste kindje. De papa is de Britse autocoureur en zakenman Maximillion Cooper met wie ze in 2014 trouwde op Ibiza. Eve is 42 en vertelde dat er een lange weg voorafging aan de zwangerschap.

 Eve en Maximillion Cooper

12. Kamal Kharmach en zijn vrouw

In zijn eindejaarsconference die op oudejaarsavond werd uitgezonden, maakte comedian Kamal Kharmach bekend dat hij en zijn vrouw een tweede kindje verwachten. Ze hebben samen al een dochtertje.

Kamal Kharmach en zijn vrouw

13. Nicolas Cage en Riko Shibata

Acteur Nicolas Cage (58)) en zijn vrouw Riko Shibata (27) kondigden onlangs aan dat ze samen een kindje verwachten. De acteur heeft al twee kinderen uit vorige relaties (hij was eerder al vier keer getrouwd), voor Shibata is het haar eerste kindje.

Nicolas Cage en Riko Shibata

14. Nicky Hilton en James Rothschild

Nicky Hilton en haar man James Rothschild verwachten deze zomer hun derde kindje. Ze hebben samen al twee dochters, Lily Grace Victoria (5) en Theodora Marilyn (4).

Nicky Hilton en James Rothschild

15. Jeroen Perceval en Griet Van Damme

Acteur en regisseur Jeroen Perceval en zijn vrouw Griet Van Damme verwachten in mei een tweeling. Perceval heeft al een dochter, Cézanne (3) en een plusdochter Axelle (12). Vanaf de lente zijn ze dus met zijn zessen!

Jeroen Perceval en Griet Van Damme

16. Jonas Geirnaert en Julie Mahieu

Tv-makers Jonas Geirnaert en Julie Mahieu verwachten hun tweede kindje. Het koppel, dat samen het scenario schreef voor de fictiereeks De Dag, heeft al een zoontje, Joah.

Jonas Geirnaert en Julie Mahieu

17. Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham

Actrice en Victoria’s Secret model Rosie Huntington-Whiteley en acteur Jason Statham verwachten hun tweede kindje. Het koppel heeft samen al een zoontje.

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes