4987fi.jpg

Babyfoto’s: kleef ze in ons babyfotoplakboek!

3/11/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Een kindje krijgen, dat is een wonderlijke gebeurtenis. Eentje dat gepaard gaat met nogal wat foto’s. Om niet te zeggen, gigantisch veel foto’s, want je zou kunnen blijven foto’s nemen van dat schattige baby’tje, toch? Natuurlijk is het dan het leukst als je effectief iets doet met die foto’s, en daarom hebben wij een superhandig album: Mijn babyfotoplakinvulboek.

mijn babyfotoplakinvulboek

Het album zorgt voor een perfect overzicht van alle hoogtepunten en mijlpalen in de eerste levensjaren van je kleine spruit. Het begint bij de zwangerschap en biedt ruimte voor foto’s en meer tot je kind 6 jaar is.

mijn fotoplakinvulboek

Zo kan je er een foto van je zwangerschapstest in kwijt, en al je echo’s. Maar je kan ook leuke anekdotes noteren, want het zou zonde zijn om al die leuke dingetjes te vergeten. Zwangerschapsdementie en zo, je weet wel ;-).

Mijn babyfotoplakinvulboek

En natuurlijk is er plaats voor tal van leuke foto’s: van de eerste selfie met mama, over de eerste glimlach, het eerste tandje, de eerste keer naar de kapper tot de eerste stapjes. En een overzichtje per week of maand mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Mijn babyfotoplakinvulboek

Extra leuk: in het boek vind je ook leuke tips. Met trucjes die wél helpen bij wallen bijvoorbeeld. Zou weleens handig kunnen zijn ;-).

Kortom, een superleuk boek boordevol fijne herinneringen voor later. Echt iets om te koesteren!

Meer info over het boek vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes