7260fi.jpg

Bedankkaartjes na de geboorte: zeker in coronatijden een goed idee

2/03/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Kraambezoek is in deze tijden niet evident, waardoor de doopsuiker net iets minder vlot dan anders de deur uit gaat. Het kan daarom een leuk idee zijn om (ook) bedankkaartjes te voorzien. Zulke kaartjes bieden niets dan voordelen.

Jonge ouders weten het maar al te goed: kraambezoek ligt in coronatijden niet voor de hand. Gelukkig bestaat er nog zoiets als raambezoekjes, maar jammer genoeg is dat niet voor iedereen mogelijk.

bedankkaartje

Het kan daarom een leuk ideetje zijn om in deze tijden bedankkaartjes te voorzien. We zetten de voordelen even op een rijtje:

  1. Door bedankkaartjes te voorzien kan je mensen die niet kunnen langskomen maar die wel een geschenkje of kaartje sturen toch bedanken.
  2. Door een mooie foto te gebruiken op het kaartje kan je toch eens pronken met je baby’tje (want dat kan je live veel te weinig doen nu).
  3. De adressen heb je toch al uitgezocht, dus het vraagt nauwelijks extra werk om naast geboortekaartjes ook bedankkaartjes te sturen.

  1. Je kan die bedankkaartjes perfect afstemmen op het geboortekaartje en de doopsuiker, zodat alles een mooi geheel vormt.

 

bedankkaartje

Bij Tadaaz vind je een ruime keuze aan bedankkaartjes. We zetten alvast een paar leuke ideetjes op een rij.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een botanisch kaartje met eucalyptus, afgewerkt met goudfolie? Back to nature is een echte trend de laatste tijd, dus met plantjes scoor je sowieso. En de details in goudfolie maken het helemaal af.  

bedankkaartje

Heel origineel: een houten bedankkaartje met foto! Ook met dit kaartje speel je in op de back to nature-trend, en met het hout zorg je ongetwijfeld voor een leuk verrassingseffect. 

bedankkaartje

Ook altijd leuk: een kaartje in Polaroid-stijl. Door de gelijkenissen met een Polaroid-foto krijgt dit kaartje een retro uitstraling, en da's helemaal in tegenwoordig. 

bedankkaartje

Of ga je toch liever voor een bedankkaartje met gouden blaadjes? Met dit girly kaartje ga je helemaal voor verfijnde elegantie. Sweet

bedankkaartje

Korting

Welke optie je ook kiest, met een bedankkaartje van Tadaaz scoor je sowieso.

Wij mogen van Tadaaz bovendien 10% korting aanbieden. Deze korting is geldig t.e.m. 1/03/2022 bij een aankoop vanaf €25 op de collectie geboorte bedankkaartjes. Gebruik daarvoor de code MBGBTHX21.

Hier kan je alvast inspiratie opdoen voor geboortekaartjes, doopsuiker én bedankkaartjes!

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Tadaaz. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.