5006fi.jpg

Bednet steunen én cadeautjes scoren met Billi, de Bednetpoes!

15/11/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Binnenkort komt Sinterklaas ons landje vereren met een bezoekje. Daarna is het alweer tijd om de kerstboom te zetten, en die is natuurlijk niet compleet zonder een hoop pakjes eronder. Maar wat moet je je kinderen op den duur nog geven? De speelgoedkast puilt nu al uit ...
Wat dacht je van een knuffelbeer waarmee je ook nog eens een goed doel steunt? Billi , de Bednetpoes, wordt ongetwijfeld het nieuwe beste knuffelvriendje van je kind.

Ken je Bednet al? Bednet zorgt ervoor dat kinderen die langdurig ziek zijn en moeten thuisblijven, toch de lessen kunnen volgen. Via een webcam lijkt het alsof zij gewoon mee in de klas zitten, waardoor ze geen achterstand hoeven op te lopen met de leerstof. Bovendien kunnen ze zo deel blijven uitmaken van de klasgroep. Want zo lang moeten thuisblijven, daar wordt een kind al snel eenzaam en verdrietig van… Gelukkig springt Bednet voor hen in de bres!

Om zoveel mogelijk zieke kinderen te kunnen helpen, heeft Bednet natuurlijk steeds meer computermateriaal nodig. En dat kost geld … Daarom kan je het project steunen door een knuffel te kopen: Billi, de Bednetpoes, met een zacht en warm hart van kersenpitten.  Voor 25€ kan je je kind/kleinkind/metekind/neefje/nichtje/… een zachte knuffelvriend cadeau doen, en steun je er bovendien een hartverwarmend project mee. Win-win, noemen ze zoiets!

Voor meer informatie of om zelf een knuffel aan te kopen, kan je hier terecht.