3653fi.jpg

De 3 verschillende soorten stampjes van mijn tweeling in mijn buik

29/03/2016

Zwanger zijn van een tweeling, het is niet alles, maar toch geniet ik ervan! Ik ben bijna 29 weken ver en de laatste weken kan ik echt al wat communiceren met mijn jongens. Als ik denk ‘nu is het toch wel al lang geleden dat ik ze voelde’ dan moet ik maar eens DIEP inademen of in mijn buik porren.

Zwanger zijn van een tweeling, het is niet alles, maar toch geniet ik ervan! Ik ben bijna 29 weken ver en de laatste weken kan ik echt al wat communiceren met mijn jongens.

Als ik denk ‘nu is het toch wel al lang geleden dat ik ze voelde’ dan moet ik maar eens DIEP inademen of in mijn buik porren en daar zijn ze. 

Ondertussen kan ik 3 soorten ‘stampjes’ onderscheiden:

  1. Dé stamp: ‘BAF!’ Soms verschiet ik er zelf van, maar dan zijn ze allebei of toch één van de twee duidelijk wakker!
     
  2. Kickboxen: Dit gaat als volgt: ‘boem, boem, boem, boem, boem…’ Super grappig! Wat ze dan juist aan het doen zijn weet ik niet maar ik hoop dat ze elkaar geen pijn doen!
     
  3. De veeg: Dit voelt eerder aan als een por en dan een wrijf of veeg. Dat is het gevoel dat ik het minst goed kan uitleggen. Maar één ding is wel zeker, deze kietelt! :D

Naast deze drie vormen van communicatie kan mijn buik ook allerlei vormen aannemen, echt schitterend, maar soms ook heftig. Soms word ik zelf kortademig van al dat gedraai en al die bewegingen. 

Ferrari-kindjes en de 2PK-tjes

Gisteren ging mijn echtgenoot naar de crèche voor de eerste kennismaking en blijkbaar vertelden ze daar dat er twee soorten kindjes zijn, de ferrari-kindjes en de 2PK’tjes. Als ik dan denk aan al dat gestamp, en de intensiteit ervan, vraag ik mij af of het gedrag van je kind in je buik al iets wilt zeggen over hoe ze zullen zijn éénmaal ze geboren zijn!

Maar goed, om eerlijk te zijn, op dit moment voel ik ze liever heel goed dan niet! Dus kindjes, stamp maar lekker verder, maar wel braaf zijn voor jullie mama he! :)

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes