4816fi.jpg

De 7 voordelen van een 'dikke' baby

24/07/2017

Tina heeft twee zalig mollige baby'tjes gehad en dat had zo wel zijn voordelen, ondervond ze :-). Haar top 7!

Bolle babykaakjes

  1. Als ze vallen dan weet je dat ze 'zacht' landen. En dan bedoel ik als ze bijvoorbeeld proberen recht te staan en je ziet ze wankelen om dan op hun kleine poep te ploffen... Een buffer pamper en babyvet vangt de klap wel op.
  2. Dikke baby's zijn meestal goede eters. Ze sperren hun mondje als een klein uitgehongerd vogeltje als ze nog maar een lepel zien. Ook als je met een hapje geprakte spruitjes komt. Nou, meestal toch. De perfecte (dikke) baby bestaat niet.
  3. Niemand vraagt of je kind wel genoeg eet. Zelfs als dat eten in werkelijkheid niet altijd even vlot gaat. Want ja, je dik kind straalt nu eenmaal een gezonde appetijt uit.
  4. Dikke baby's die lachen hebben de meest schattige dubbele kinnetjes...
  5. ... en ze lijken een beetje op Michelinmannetjes. Met van die bandjes vet. Als baby krijg je nog complimentjes als er meer dan twee vetrolletjes onder je t-shirt uitpuilen.
  6. Er hangt iets van vrolijkheid rond rondere baby's. Ik word er gewoon heel heel blij van.
  7. Dikkere babytjes knuffelen ook heerlijk. Je hebt er meer 'pak' aan en ze voelen niet zo fragiel als hun meer tengere leeftijdsgenootjes.

Ik heb zo'n geluk gehad met mijn twee 'ronde' kindjes. Twee keer lieve, bolle babykaakjes die vragen om nog meer mamazoenen... Wat resulteerde in een fotoalbum vol warme herinneringen aan een zorgeloze, mollige babytijd.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes