4368fi.jpg

Dreambee van Dreambaby lanceert een gloednieuwe collectie: onze top vijf musthaves

30/11/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Dreambee is het huismerk van Dreambaby met onder meer superschattige slabbetjes, badcapes en slaapzakken. Kwalitatief en echt niet duur. Vandaag is een heel nieuwe collectie beschikbaar met in de hoofdrol: een kleine, blauwe pinguïn. Megacute als eerste knuffel voor je beebje…

Het nieuwe Dreambee figuurtje is een cutie pinguin

Elk najaar lanceert Dreambee een nieuw figuurtje. Vorig jaar was het de eekhoorn Ayko (die nog tot eind 2018 in de winkel zal liggen). Vanaf vandaag komt daar een gloednieuwe collectie bij met de pinguïn Niyu. De collectie is bijna volledig unisex met als basiskleuren muntgroen, lichtroze en zachtgrijs. Voor elk wat wils dus.

Je vindt meer dan honderd artikelen van Dreambee in het gamma bij Dreambaby: eetgerief, slaapzakken, flesjes, knuffels, kledij… Heel veel leuke stuff! We mochten als eersten een keuze maken van onze favorietjes – niet gemakkelijk – maar hier is-ie, onze top 5:

knuffel pinguin Dreambee

Onze top 5 aankopen met pinguïn Niyu in de hoofdrol

  1. De knuffel. Als mijn dochter er niet mee wil slapen, doe ik het :-)

tapijt Dreambee
  1. Het (speel)tapijt.

borstvoedingskussen dreambee
  1. Het borstvoedingskussen. Niet alleen handig voor wie borstvoeding geeft trouwens! Het is heel praktisch voor zwangere dames om te slapen. Of gewoon als kussentje voor je peuter/kleuter.

pyjama Dreambee
  1. De pyjama. Heel handig dat deze pyjama geen ‘voetjes’ heeft! Pyjama’s met voetjes zijn al snel te klein of net te groot.

niyu
  1. Het knisperboekje. Met ‘lezen’ kun je niet vroeg genoeg beginnen!

* Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met onze vaste partner Dreambaby. Meer informatie over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes