6230fi.jpg

Een gewaarschuwd mens… huilt voor twee

11/10/2019

Er stond een duidelijke waarschuwing bij de recente blog van Mama Baas over de ontroerende maar confronterende clip van Michael Bublé: er zouden al heel wat mensen een traantje hebben weggepinkt.

Natuurlijk kon ik niet anders dan tóch de videoclip aanklikken. Zo’n beetje als een kind dat je een schaaltje snoep voorzet en dan waarschuwt dat er al heel wat kindjes slechte tandjes van hebben gekregen. Om maar even in deze vergelijking te blijven: ik ben een kindje met héél gevoelige tandjes. Maar ook een beetje een eigenwijs kindje. Voeg daar nog een gezonde dosis nieuwsgierigheid aan toe en dan begrijp je dat ik eigenlijk gewoon geen keus had.

Ik zette me schrap, maar had er wel vertrouwen in. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee. Maar ken je dat: bij een griezelige film hoor je aan het spannende muziekje al dat er iets engs gaat gebeuren. En tóch schrik je.

Dus ja, ook ik pinkte een traantje weg… of liever gezegd: een heleboel traantjes. Laat ik het maar gewoon toegeven: een schaaltje vol. De combinatie van het prachtige, ontroerende nummer met de veelzeggende beelden: daar kan geen tandenborstel tegenop.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes