6316fi.jpg

Een luxueuze kinderwagen? Dat kan met de Luxury Collection van Mountain Buggy!

18/11/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Mountain Buggy verwierf de voorbije jaren naam en faam met kinderwagens die comfortabel zijn in elke omgeving: van het bos over de bergen tot de stad. Hun kinderwagens zijn trouwens niet alleen functioneel, ze zijn bovendien ook uitermate stijlvol. En dat geldt zeker voor de Luxury Collection!

De Luxury Collection van Mountain Buggy werd in 2015 gelanceerd, en won meteen de prestigieuze Red Dot Design award in Duitsland.  Eerder verscheen al de Cosmopoliton Geo in deze Luxury Collection, en recent werden ook de Urban Jungle Herringbone, de Duet Herringbone en de Swift Pepita toegevoegd aan deze luxueuze collectie.

Verfijnd comfort

Deze luxueuze uitvoeringen voegen een verfijnde styling toe aan de Mountain Buggy klassiekers. Denk maar aan met de hand gestikte zwarte lederen accenten, lekbestendige Aeromaxx banden en zachte omkeerbare voeringen.  

De kinderwagens hebben drie mogelijke standen, van geheel vlak over een handige, verhoogde reflux-mode tot een face-to-face zitje en  garanderen een soepele en comfortabele rit voor zowel de kleine passagier als de bestuurder.

En uiteraard blijven ook de vertrouwde kenmerken van de verschillende bekroonde kinderwagens aanwezig.

Luxury Collection Mountain Buggy
Swift Pepita

Swift Pepita

De Swift blijft dankzij het compacte ontwerp een lichtgewicht driewieler en is een echte allrounder. Je kan er zowel vlotjes de stad mee verkennen als off road genieten van een wandeling. Bovendien kan je de Swift eenvoudig, snel én met slechts één hand inklappen – gedaan met staan sukkelen aan de auto! En ingeklapt is de kinderwagen zo compact dat die nooit in de weg zal staan.

Mountain buggy

Urban Jungle Herringbone

Ook de Urban Jungle is een allround kinderwagen waarmee je vlotjes de wijde wereld kan verkennen: perfect voor de actieve mama’s en papa’s onder ons. Eenvoudig, duurzaam, wendbaar en flexibel, dat is de Urban Jungle in een notendop.

Mountain buggy

Duet Herringbone

De Duet blijft dan weer de ideale kinderwagen voor een tweeling of voor twee kinderen van verschillende leeftijden – van pasgeboren baby tot peuter. Maar de Duet kan ook prima gebruikt worden als enkele kinderwagen met extra veel opbergruimte. Handig, toch?

Benieuwd waar de Luxury Collection verkocht wordt? Je vindt hier een winkel in je buurt.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes