7243fi.jpg

Enquête: hoe beleefde jij zwanger zijn en/of bevallen in coronatijden?

22/02/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Zwanger zijn en een kindje krijgen tijdens een wereldwijde pandemie, het zorgt voor bijzondere situaties. De ene mama geniet van de extra rust om haar kindje te leren kennen en een band op te bouwen dankzij het uitblijven van een leger bezoekers, de andere mist het vooral om haar geluk te kunnen delen en om een beroep te kunnen doen op haar village. En jij, hoe heb jij het beleefd om zwanger te zijn en/of te bevallen tijdens de coronacrisis? 

In het boek ‘Mama’s van twintig twintig’ vertellen twintig mama’s hoe zij het hebben ervaren om zwanger te zijn en een kindje te krijgen in coronatijden. Ook professionals vertellen over de voor- en nadelen. Dankzij Neutral Ziekenfonds Vlaanderen kan je het boek gratis downloaden als e-book, het papieren exemplaar vind je via onze webshop.

We zijn heel benieuwd om ook van jullie te horen hoe jullie het hebben beleefd om mama te worden tijdens de coronacrisis. Daarom stelden we samen met Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen een enquête op zodat we daar een zicht op kunnen krijgen, en we willen dan ook een warme oproep doen om die in te vullen. 

memories

We willen jullie alvast heel hard bedanken voor jullie bijdrage! Je maakt bovendien kans op ons boekenpakket Memories, met het Echoboek, het Babyboek en het Schoolfotoboek, zodat je alle mooie herinneringen vanaf de zwangerschap tot de lagere school kan bijhouden!

Deze enquête werd ondertussen afgesloten.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes