5463fi.jpg

Hoogzwanger van een drieling: wát een prachtige buik!

14/09/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Maria, een Noorse vrouw van 36, en haar Deense man hadden al een peutertje toen ze besloten voor een tweede kindje te gaan. Hun geluk kon dan ook niet op toen ze zwanger bleek te zijn. Maar tijdens haar eerste echo bij de gynaecoloog kreeg het koppel de verrassing van hun leven: er waren drie (!) embryo’s te zien. Spontaan zwanger van een drieling: het gebeurt dus!

Maria

Dat de twee in complete shock waren, is nogal een understatement. Maar al snel besloot de Noorse om via Instagram haar zwangerschap te documenteren en te delen op Instagram.

Van het totale ongeloof en de gigantische shock tot de voorbereidingen op de baby’s, Maria liet haar volgers meekijken in haar leven dat op het punt stond drastisch te veranderen.

Maria

Maar het meest indrukwekkend waren toch wel de buikfoto’s. Wow, hoe prachtig zijn die?! Tonnen respect, wat een straffe madam is dat!

Hieronder zie je de laatste buikfoto, die werd genomen op 35 weken zwangerschap. Zotjes eigenlijk, dat ze nog uit de voeten kon met zo'n gigantische buik. 

Maria

En het leukste nieuws? Donderdag kwam de drieling gezond en wel ter wereld! Het werden twee jongetjes en een meisje, die geboren werden na 35 weken en 2 dagen zwangerschap. Iben (48 cm en 1,850kg), Filip (48cm en 2,070kg) en Agnes (47cm en 2,335kg) stellen het alle drie prima. Heerlijk!

Maria

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes