5869fi.jpg

Kijktip: hilarische én herkenbare reeks op Netflix over het leven als werkende mama

11/04/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Als je na een drukke dag éindelijk in de zetel kunt ploffen om even op adem te komen, dan is een luchtige serie exact wat je nodig hebt. En als wij dan even een tip mogen geven: Workin’ Moms op Netflix is zo’n serie.

Workin’ Moms is een reeks op Netflix over vier vrouwen die na hun zwangerschapsverlof terug aan het werk gaan, met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. En reken maar dat die herkenbaar zijn!

Het is een ideale serie om je verstand op nul te zetten, hardop te lachen én regelmatig een zucht van verlichting te slaken omdat je niet de enige bent die dit of dat meemaakt.

Staan vloeken op dat rotding van een buggy omdat je die niet dubbel geplooid krijgt om in de auto te steken? Je afvragen of het ooit nog goed komt met die borsten? Op het toilet moeten kolven omdat de voorziene kolfruimte volledig in glas is … om daarna stomweg die gekolfde melk over een belangrijk dossier te laten vallen? Of staan goochelen met to-dolijstjes om alles toch maar voor elkaar te krijgen? Check, check, check en check!

Treffend, herkenbaar én hilarisch: zo kunnen we de reeks het best omschrijven. Ideaal om te bingewatchen als je gestrand bent in de zetel met een baby die de hele tijd wil drinken of alleen maar bij jou wil slapen. Ook perfect trouwens als je peuter of kleuter éindelijk in bed ligt en jij onderuit kan zakken in de zetel, mét een glaasje wijn ;-).

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes