5220fi.jpg

Mama Baas ging de sfeer opsnuiven op de Babyboom beurs

23/03/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Je kan vandaag en het volledige weekend nog terecht in Brussels Expo voor dé babybeurs van België: Babyboom. Wat je daar precies kan verwachten? Wij gingen vandaag alvast een kijkje nemen en zochten het voor je uit.

Babyboom

Inspiratie opdoen tijdens de zwangerschap

De beurs richt zich zowel op wie een kindje verwacht als wie al kindjes heeft. Ben je zwanger, dan kan je er echt vollenbak inspiratie opdoen. Van geboortekaartjes over doopsuiker tot buggy’s, je komt sowieso buiten met een hoofd dat bruist van de ideeën. Bij ons is het babyhoofdstuk al afgesloten, maar bij het zien van al die schattige spulletjes begon het zowaar toch weer even te kriebelen ;-). Geen paniek trouwens, ze zijn zich ervan bewust dat het vermoeiend is om rond te snuffelen met een dikke buik, dus er zijn ook rustplekjes voorzien. Oef! (En er zijn meer dan genoeg toiletten. Ook altijd handig als je zwanger bent, nietwaar!)

Babyboom

Nuttige info

Daarnaast kan je ook rekenen op heel wat nuttige informatie. Zo worden er een aantal boeiende conferenties georganiseerd. Een greep uit het aanbod daarvan: veilig slapen voor een baby, babymassage, je baby dragen, borstvoeding, hoe je de pijn kan verlichten in de verloskamer of papa zijn in 2018. Inderdaad, ook papa’s zijn meer dan welkom!

Babyboom

Superleuke spulletjes

En ook als je al kindjes hebt, dan is de Babyboom beurs iets voor jou. Wil je bijvoorbeeld de kinderkamer pimpen tot een instagramwaardige kamer? Dan kan je er ongetwijfeld tal van ideetjes opdoen, want er zijn heel veel superleuke spulletjes te vinden. Of wil je meer informatie over voeding, ben je op zoek naar een kinderzitje voor op de fiets of zoek je de perfecte buggy of draagzak? Ook dan ben je aan het juiste adres. Oh, en hadden we al vermeld dat je er zelfs kleertjes kan shoppen?

Babyboom

Kinderen welkom

Je kindje is trouwens meer dan welkom. Er is zelfs een heuse kinderopvang voorzien, zodat je ontspannen kan rondneuzen. Er is ook een ruimte om borstvoeding te geven of om je kleintje verversen. En als kers op de taart kan je kleine schat op de foto. Echt, bij het zien van al die überschattige baby’tjes die op de foto gingen, stonden we collectief te smelten!

Enneh, als het je lucky day is, dan win je misschien nog één van de leuke prijzen op de beurs!